Yrkesarbetare Bygg och Anläggning

Sökes till Stockholm

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning.

Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

Nu behöver vi förstärka vår grupp med specialtekniker. Som specialtekniker jobbar du med jord- och sedimentstabilisering, in-situ-sanering av förorenad mark samt kem- och cementinjektering. Arbetsuppgifter och lokalisering varierar beroende på vilken typ av projekt vi har, och kan t.ex. inkludera arbete med pumpar och slangar, maskinkörning, hantering av kemikalier samt utrustning för blandning och injektering av cement och kemikalier. Våra nuvarande projekt finns i Stockholm och Mälardalen. Då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd att veckopendla, det innebär också att du för detta inledande projekt inte behöver vara bosatt i Stockholm.

Vi tror att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från injektering och förarbevis för hjullastare och grävmaskin är meriterande. B-körkort är ett krav.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning. Vi har ansökningsperiod över sommarsemestern varför du inte ska vänta dig någon återkoppling förrän en bit in i augusti.

Sista ansökningsdag 2021-08-08

Peab Grundläggning AB
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Hanna Lindvall

Telefon: 0702-46 22 80

Jan Söderlund, Personal

Telefon: 0733-37 53 52

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.