Yrkeslärare inom bygg och anläggning

Sökes till Göteborg

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 300 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever.

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan är en fristående skola och tillämpar ferietjänst.

Peabskolan Göteborg finns på August Barks gata, Västra Frölunda och omfattar idag ca 100 elever. Därmed har vi möjligheten att ha ett mycket nära samarbete med varje elev.

Vi söker nu en yrkeslärare inom bygg och anläggning på 100 %. Tillträde till tjänsten är från den 9 augusti. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet inom anläggning, att du tidigare arbetat tematiskt samt att du har arbetat med elever på yrkesprogram.

Du är nytänkande, utvecklingsinriktad och tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 25 juni.

Sista ansökningsdag 2021-07-25

Peabskolan AB
Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Alexandra Johansson, gymnasiechef

Telefon: 0733-376450

Lars Sjöstedt, personal

Telefon: 0733-372180

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.