Entreprenadingenjör

Sökes till Göteborg

Peab Anläggning i Göteborg söker en Entreprenadingenjör

Vill du vara med och bidra till framtidens hållbara samhälle? Då har du kommit rätt! Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och just nu behöver vi förstärka vårt team med en entreprenadingenjör. Du kommer att tillhöra vår verksamhet i gruppen Lokal Marknad Göteborg där du kommer arbeta med kontraktsadministration, projektekonomi och produktionsplanering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad ingår i arbetet?

Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att arbeta med kontraktsadministration, projektekonomi och produktionsplanering. Du blir en del av ett kompetent team som leds av arbetschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

Arbetet är mycket varierande vilket innebär att ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen samt stötta i såväl tekniska som ekonomiska frågor i projekten. Därutöver kommer du att hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer.

Vi söker dig som

  • har teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling
  • har minst fem års erfarenhet av arbete från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef, arbete som entreprenadingenjör och entreprenadverksamhet
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har goda kunskaper i Office-paketet
  • har god dator- och systemvana
  • har B-körkort och tillgång till bil

Personliga egenskaper för tjänsten

Du är en relationsskapande person som är engagerad i det du gör och har ett stort intresse för verksamhetens utveckling. Vidare är du lösningsfokuserad och ansvarsfull i din yrkesroll och du uppskattar att ha en bred roll.

Du är kompetent och skicklig i din yrkesroll med en känsla för goda affärer. Du är en lyhörd person som lätt anpassar dig till nya förutsättningar.

Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare, har arbetat med projektekonomi samt har erfarenhet från byggbranschen.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som entreprenadingenjör hos oss. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filip Möller på telefonnummer: 0725-33 48 96.

Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid

Vi tillämpar sex månaders provanställning

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-10-10

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.