Peabs Traineeprogram Ekonomi

Det övergripande syftet med Peabs Traineeprogram Ekonomi är att långsiktigt och strategiskt trygga branschspecifik ekonomikompetens till koncernen.

Målet för programmet är att under 18-24 månader utveckla högskoleutbildade ekonomer med viss yrkeserfarenhet till kompetenta och Peabskolade ekonomer.

Efter programmet ska du vara redo att ta ett mer självständigt ansvar i en utmanande roll som kan vara till exempel inom controlling, finans eller inköp.

Placering i Ängelholm eller Stockholm med start i februari respektive september 2019.

Vem söker vi?

En ödmjuk, pålitlig och driven person med stort intresse för att utvecklas inom antingen controlling, redovisning eller andra delar inom ekonomi. Du är naturligt ansvarstagande och mån om att själv vilja bidra till din egen utveckling. Civilekonom med inriktning mot redovisning och finansiering. Gärna med relevant arbetslivserfarenhet om cirka 1-2 år.

Så här ansöker du till Peabs Traineeprogram Ekonomi

Peab samarbetar med Academic Search som du kommer att ha kontakt med under ansökningsperioden. Din ansökan med personligt brev och CV kan du maila in via denna länk: https://www.academicsearch.se/peabstraineeprogram- for-ekonomer.

I din ansökan vill vi gärna att du motiverar varför du söker till Peabs Traineeprogram och om du har någon speciell erfarenhet inom ekonomiområdet.

Traineeplats är med placering i Ängelholm samt Stockholm och programmet startar under vår och höst 2019.

Har du frågor som rör rekryteringsprocessen är du välkommen att maila eller ringa Carlotta Lilieblad, 0701-65 31 93, carlotta.lilieblad@academicsearch.se.

Illustration-utan-logo.jpg