Butiker

Point Hyllie - etapp 4, Malmö

Point Hyllie är ett av de mest spektakulära projekten i Skåneregionen och är utgångspunkten i Malmös nya stadsdel Hyllie. Den fjärde och sista etappen består av det högsta huset inom Point Hyllie - The Point. I detta 110 m höga hus planerar vi att inrymma några av Sveriges mest spektakulära kontorslokaler.

INSPI - Health Campus, Malmö

Ett spännande projekt med samlat centrum för förebyggande hälso- och sjukvård, butiker och hotell med unik spännande arkitektur i nya miljövänliga byggnader.

Varvsstaden, Malmö

Varvsbassängen och kajerna. Verkstäderna, hallarna och kontrasterna. Där Kockums en gång lade grunden till det multikulturella och framtidsälskande Malmö, planerar vi en helt ny stadsdel – Precis vid havet. Precis vid city.

Nya Bara

Strax öster om Malmö hittar du det lilla samhället Bara, välkänt för sin fina boendemiljö och sina sagolika omgivningar. Här genomför Peab och Svedala kommun ett av Sveriges mest spännande projekt. Nya Bara blir ett komplett samhälle med hundratals nya, smakfulla bostäder och ett levande centrum.

Midgården 1, Ängelholm

Vid norra infarten till Ängelholm, längs Midgårdsgatan, planerar vi en etablering för kontor, handel, restaurang eller bensinstation. 

Taktäckaren 6, Ängelholm

Vid norra infarten till Ängelholm planerar vi en ny handelsplats, Handelsplats Midgård, och detaljplanen tillåter livsmedel, sällanköpshandel och övrig handel.

En3Värnamo, Värnamo

Längs E4 och vid den södra infarten till Värnamo har Peab ett markområde med en möjlig exploatering om totalt 30.000 kvm.

Rosvalla, Nyköping

Rosvalla Nyköping Eventcenter är en tilltalande mötesplats för alla och öppen stora delar av dygnet. Med sitt synliga läge nära vattnet och med den planerade utformningen är anläggningen vara en attraktion för flera målgrupper.

Mölletofta, Klippan

I Klippans kommun finns en byggklar industritomt.

Visborg, Gotland

Visborg ligger på bekvämt gång och cykelavstånd till både havet och Visby ringmur. Området är 50 hektar stort och består av ca 70 byggnader. Här finns skola, förskola, vårdcentral, två restauranger och kontor. Inom området har ca 1.500 personer sin dagliga verksamhet samt ca 300 skolelever. En matvarubutik finns precis utanför området.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.