Kontor

Jupiter – kontorshus på kommunikativt läge

Precis där Helsingborg börjar, vid den norra infarten, uppför vi nu ett modernt kontorshus. Huset får sällskap av goda grannar så som Zoégas och Lakritsfabriken.

Point Hyllie - etapp 4, Malmö

Point Hyllie är ett av de mest spektakulära projekten i Skåneregionen och är utgångspunkten i Malmös nya stadsdel Hyllie. Den fjärde och sista etappen består av det högsta huset inom Point Hyllie - The Point. I detta 110 m höga hus planerar vi att inrymma några av Sveriges mest spektakulära kontorslokaler.

INSPI - Health Campus, Malmö

Ett spännande projekt med samlat centrum för förebyggande hälso- och sjukvård, butiker och hotell med unik spännande arkitektur i nya miljövänliga byggnader.

Varvsstaden, Malmö

Varvsbassängen och kajerna. Verkstäderna, hallarna och kontrasterna. Där Kockums en gång lade grunden till det multikulturella och framtidsälskande Malmö, planerar vi en helt ny stadsdel – Precis vid havet. Precis vid city.

Nya Bara

Strax öster om Malmö hittar du det lilla samhället Bara, välkänt för sin fina boendemiljö och sina sagolika omgivningar. Här genomför Peab och Svedala kommun ett av Sveriges mest spännande projekt. Nya Bara blir ett komplett samhälle med hundratals nya, smakfulla bostäder och ett levande centrum.

Fibulavägen 12, Valhall Park, Ängelholm

På Fibulavägen 12 erbjuder vi kontorslokaler om 350 kvm på plan 2.

Stjernsvärdsallé 86, Valhall Park, Ängelholm

Nyrenoverade vårdlokaler i Valhall Park, Ängelholm. Kontor, mottagning, väntrum klart för din verksamhet. Det geografiska läget är optimalt, kommunikationerna till Valhall Park är mycket goda - både för den som kommer långväga och för den som bor i närheten.

Ekhögsvägen 5, Valhall Park, Ängelholm

Kontorslokaler i absolut toppläge i Valhall Park, som ligger ett par kilometer norr om Ängelholm. Här ligger en av landets mest spännande miljöer för arbete, utbildning och fritid. På Ekhögsvägen 5, erbjuder vi kontorslokaler på ca 340 kvm.

Fibulavägen 12, Valhall Park, Ängelholm

På Fibulavägen 12 erbjuder vi rum om ca 12 kvm i kontorshotell.

Midgården 1, Ängelholm

Vid norra infarten till Ängelholm, längs Midgårdsgatan, planerar vi en etablering för kontor, handel, restaurang eller bensinstation. 

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.