Enköpings Företagspark

Välkommen till en intressant etablering! Enköpings Företagspark – Sveriges närmaste företagspark – erbjuder miljödeklarerade, verksamhetsanpassade lokaler för större och mindre företag.

Närhet och trivsel

Företagsparken är ett parkliknande naturområde med park- och cykelvägar, grönområden med små sjöar och bra belysning. Här kommer att finnas en trivselhöjande centrumanläggning med bland annat restauranger, rekreationsanläggningar och kontor.

Service-, logistik- och distributionsföretag

Företagsparken har ett geografiskt strategiskt läge för företag med inriktning på service, logistik och distribution.

I direkt anslutning till företagsparken planeras för motoranläggningen Viking Motor Park, som kommer att bli Sveriges mest kompletta motorstadion. Detta gör att företagsparken passar utmärkt för etablering av bil-, tuning- och motorföretag.

AGA Gas AB finns redan etablerade i företagsparken. Erfarenheterna av detta är goda och vi ser gärna att fler företag inom denna sektor etablerar sig här.

Enköping ligger nära

Till Stockholm tar det mindre än en timme med bil, likaså till Södertälje och Eskilstuna. Till Västerås eller Uppsala tar det ca en halvtimme med bil. Så även med den nya Mälarbanans snabbtåg in till Stockholms City.

Arlanda når du inom en timme och Västerås flygplats under en halvtimme. Därifrån går dagliga flyg till Malmö, Köpenhamn, Oslo och London.

 

Enköpings Företagspark

Plankarta

Plankarta över Enköpings Företagspark

Kontakt

Ingela Lispers

Telefon: 08-623 39 84

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.