Peab på H22 City Expo

H22 City Expo är en internationell stadsmässa i Helsingborg som går av stapeln 30 maj-3 juli 2022. Peab bidrar under H22 City Expo med kunskap om miljö, trafiksäkerhet, byggande och stadsutveckling.

Barn och unga - ta körkort i Peabs hållbarbara trafikskola

På den lekfulla trafikskolan i Oceanhamnen kan du både ta körkort och lära dig mer om vad ett hållbart samhälle är. Välj en elbil eller ett annat fordon och kör runt bland roliga upplevelser samtidigt som både du och dina föräldrar lär er massor på vägen.

Peab Lab – hur hållbart kan du bygga?

I Peabs monter, Peab Lab, kan du testa olika alternativ för ett hållbart byggande. Vad är möjligt idag och hur kan framtiden se ut? Kasta dig in i Peabs fiktiva byggvärld och testa några av de innovationer som finns ute på marknaden. Kanske du själv har en idé som du vill förmedla? Välkommen att träffa oss i Peab Lab!

Gymma ute, och kanske testa professionell tränare?

Peabs dotterbolag Utform bygger bland annat utegym, något som blivit väldigt populärt runt om i Sverige de senaste åren. Vill du prova en rolig träningsform utomhus, och kanske få hjälp av en professionell tränare?

Peabs snickarskola – Var med och bygg

Spika, såga, skruva och limma. Är ditt barn en framtida snickare? Eller kanske en konstnär? Eller lite av båda? Ta chansen och låt barnen vara med och skapa ett konstverk tillsammans med andra barn. Konstverket skänks till Helsingborgs stad efter H22:s genomförande.

Talare från Peab på Business Arena Syd

Business Arena är ett återkommande evenemang som genomförs på flera platser i Sverige. Fastighetsbolag och andra aktörer i branschen ställer ut och berättar om vad som händer i deras verksamhet. Dessutom genomförs ett antal paneldebatter där läget i branschen och landet diskuteras.

Brf Havsbrisen

Bostäderna som kommer att byggas på vår tomt i Oceanhamnen efter H22.

Läs mer på peabbostad.se

Dela det här på: