Gymma ute, och kanske testa professionell tränare?

Peabs dotterbolag Utform bygger bland annat utegym, något som blivit väldigt populärt runt om i Sverige de senaste åren. Vill du prova en rolig träningsform utomhus, och kanske få hjälp av en professionell tränare?

Under H22 har vi ett komplett utegym uppsatt hos oss. Alla som vill får träna. Under tiderna nedan erbjuder vi dessutom ledarledda träningspass med professionell tränare. Passen är ca en timme långa och minimiålder på dessa är 12 år.

Skynda, skynda att anmäla. Max 14 personer per träningspass.

Anmäl dig här >>
(Tryck på knappen H22 uppe till höger.)

Måndag 30 maj kl. 10.00

Onsdag 1 juni kl. 13.00

Måndag 6 juni kl. 10.00

Onsdag 8 juni kl. 13.00

Måndag 13 juni kl. 10.00

Onsdag 15 juni kl. 18.00

Måndag 20 juni kl. 10.00

Onsdag 22 juni kl. 18.00

Måndag 27 juni kl. 10.00

Onsdag 29 juni kl. 18.00

Andra aktiviteter

Barn och unga - ta körkort i Peabs hållbarbara trafikskola

På den lekfulla trafikskolan i Oceanhamnen kan du både ta körkort och lära dig mer om vad ett hållbart samhälle är. Välj en elbil eller ett annat fordon och kör runt bland roliga upplevelser samtidigt som både du och dina föräldrar lär er massor på vägen.

Peab Lab – hur hållbart kan du bygga?

I Peabs monter, Peab Lab, kan du testa olika alternativ för ett hållbart byggande. Vad är möjligt idag och hur kan framtiden se ut? Kasta dig in i Peabs fiktiva byggvärld och testa några av de innovationer som finns ute på marknaden. Kanske du själv har en idé som du vill förmedla? Välkommen att träffa oss i Peab Lab!

Peabs snickarskola – Var med och bygg

Spika, såga, skruva och limma. Är ditt barn en framtida snickare? Eller kanske en konstnär? Eller lite av båda? Ta chansen och låt barnen vara med och skapa ett konstverk tillsammans med andra barn. Konstverket skänks till Helsingborgs stad efter H22:s genomförande.

Dela det här på: