Peabs snickarskola – Var med och bygg

Spika, såga, skruva och limma. Är ditt barn en framtida snickare? Eller kanske en konstnär? Eller lite av båda? Ta chansen och låt barnen vara med och skapa ett konstverk tillsammans med andra barn. Konstverket skänks till Helsingborgs stad efter H22:s genomförande.

Kanske ställs det ut på en plats där fler kan se och beundra? Vår personal finns på plats och säkerställer att verktygen används på ett säkert och riktigt vis.

Öppettider
Måndag-fredag: 9.00-19.00
Lördag-söndag: 10.00-17.00
Stängt den 24–25 juni

 

Andra aktiviteter

Barn och unga - ta körkort i Peabs hållbarbara trafikskola

På den lekfulla trafikskolan i Oceanhamnen kan du både ta körkort och lära dig mer om vad ett hållbart samhälle är. Välj en elbil eller ett annat fordon och kör runt bland roliga upplevelser samtidigt som både du och dina föräldrar lär er massor på vägen.

Peab Lab – hur hållbart kan du bygga?

I Peabs monter, Peab Lab, kan du testa olika alternativ för ett hållbart byggande. Vad är möjligt idag och hur kan framtiden se ut? Kasta dig in i Peabs fiktiva byggvärld och testa några av de innovationer som finns ute på marknaden. Kanske du själv har en idé som du vill förmedla? Välkommen att träffa oss i Peab Lab!

Gymma ute, och kanske testa professionell tränare?

Peabs dotterbolag Utform bygger bland annat utegym, något som blivit väldigt populärt runt om i Sverige de senaste åren. Vill du prova en rolig träningsform utomhus, och kanske få hjälp av en professionell tränare?

Dela det här på: