Kontakta oss

Vad glada vi blir att du vill kontakta oss! Här nedan hittar du kontaktuppgifter till alla delar i vår organisation. Är du osäker på vart du ska vända dig är du alltid välkommen att kontakta vår växel. Vi finns här för dig och ser fram emot att höra ifrån dig.

Generella frågor

Vi i Peabs växel hjälper dig att få kontakt med rätt person, oavsett ärende. Vi känner hela organisationen – från norr till söder – och det bästa vi vet är att hjälpa till att hitta rätt i vår organisation. Har du frågor om tjänster som vi utför åt dig? Vi hjälper dig hitta rätt även där.

Växel
Telefon: 0431-890 00
Öppettider: måndag–fredag kl. 07.00–16.30
E-post: info@peab.se

Kontakt-start.jpg

Foto: Jenny Blad

Arbete och praktik

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss på Peab! Vi hjälper dig gärna att besvara allt om hur det är att arbeta här. För mer information, ring oss gärna eller klicka här för att läsa mer om arbete och praktik på Peab.

Köpa eller har redan köpt bostad

Peab utvecklar bostäder i hela landet - för många olika behov och i flera upplåtelseformer. Vill du veta mer om våra bostadsprojekt eller har frågor om din nya bostad hjälper Peab Bostads kundservice dig gärna med svar. Vill du göra en felanmälan kan du också kontakta oss.

Foto: Peter Steen

Leverantör

Är du, eller vill du bli, leverantör till oss på Peab hittar du information om hur du gå tillväga här. Där når du som redan är leverantör också vår portal.

Foto: Mattias Johansson

Byggtjänster

På Peab Byggservice hjälper vi dig med det mesta inom renovering, ombyggnad och service. Vi erbjuder skickliga hantverkare som löser allt från dörrbyte till badrumsrenovering – och mer därtill! För att komma i kontakt med oss ringer du till Peabs växel eller besöker vår hemsida.

Foto: Klas Andersson

Asfaltering

Behöver du hjälp att asfaltera? På Peab Asfalt hjälper vi privata, statliga och kommunala kunder att asfaltera allt från garageuppfarter och vägar till stora infrastrukturprojekt – inget jobb är för litet eller för stort för oss. Information om vad vi kan hjälpa till med och hur du beställer arbeten hos oss hittar du på vår hemsida.

Foto: Klas Andersson

Underhåll av vägar och parker

Har du frågor om drift och underhåll av gator, vägar, trafikteknik, skyltning eller anläggning och skötsel av parker? Då hjälper vi på Peab Drift & Underhåll dig med svar. Vi är verksamma i hela Sverige och har stor erfarenhet av entreprenader med anpassade lösningar. Klicka här för att läsa mer om Peab Drift & Underhåll.

Våra kontor inom bygg och anläggning i Sverige

Kontaktuppgifter till våra dotterbolag

Inom Peab finns bolag med verksamhet inom exempelvis asfalt, betong, stomsystem i betong, prefabricerade betongelement, uthyrning av maskiner och kranar, grundläggning med mera.

Peabs huvudkontor i Norden

Sverige
Peab AB / Peab Sverige AB
Margretetorpsv 84
269 73 Förslöv
Sweden

Tel +46 431 890 00
Fax +46 431 45 17 00

Norge
Peab AS
Postboks 143 Lysaker
1325 Lysaker
Norway

Besöksadress:

Strandveien 17, Lysaker

Tel +47 23 30 30 00

Finland
Peab Oy
Karvaamokuja 2a
00380 Helsinki
Finland

Tel +358 207 606 200
Fax +358  207 606 206

 

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.