Hållbara utemöbler och utegym

Vi spenderar allt mer tid inomhus, trots att vi vet hur viktigt det är för människors välbefinnande att vistas utomhus. Vi på Peab tror att när det är lätt för människor att ta sig ut i den friska luften och när det är enkelt att aktivera sig utomhus - då kommer fler att göra det.

Därför erbjuder vi utemöbler, vindskydd, grillplatser, lekplatsutrustningar och träningsredskap i miljövänlig lärk från miljöcertifierade skogar för att skapa trevliga utomhusmiljöer.

Med hållbara utemöbler i trä ger vi omgivningen ett mjukt och hållbart intryck, samtidigt som vi värnar om miljön och kan erbjuda bra produkter av hög kvalitet som håller länge. Det kan till exempel vara träningsredskap vid ett av alla utegym som vi på Peab har byggt runt om i Sverige.

Utemöbler och utegym tillhandahålls genom varumärket Utform.

Utform

Vi erbjuder tåliga produkter för utomhusaktiviteter. Sortimentet består av sittgrupper, informationstavlor, grillarrangemang, vindskydd, lekredskap, träningsredskap, m.m. 

utform.se

Hållbart samhällsbyggande

Som samhällsbyggare arbetar vi på Peab systematiskt och målinriktat med vårt hållbarhetsarbete. Trots vår storlek är vi måna om att vara lokalt förankrade, vi eftersträvar alltid ett närproducerat samhällsbyggande, samtidigt som vi ger bästa möjliga förutsättningar för människorna som ska vistas i miljöerna vi utvecklar. Våra viktigaste hållbarhetsmål är våra tre miljömål och visionen om noll allvarliga olyckor på arbetsplatsen. 

Långsiktiga karriärmöjligheter

Som medarbetare hos oss har du möjlighet att forma din egen karriär och att prova på nya, utmanande uppgifter. Våra anställda ska känna sig delaktiga, ha förutsättningar att prestera och utvecklas, och samtidigt må bra hos oss – länge. 

Dela det här på: