Bygga om istället för att bygga nytt

Det finns många anledningar till att renovera. Om man tar hand om det man tycker om så håller det längre. Ett byte av tak, fönster eller dörrar kan göra att man undviker problem som mögel, fukt, svamp eller skadedjur till exempel. Dessutom höjer en väl genomförd renovering värdet på din fastighet och kan leda till stora energibesparingar.

Peab utför årligen drygt 50.000 uppdrag inom byggservice. Uppdragen varierar i storlek och område; vi arbetar inom privat näringsliv, kommunala verksamheter och hemma hos privatpersoner. Vi utför det mesta inom renovering, ombyggnad och service, exempelvis badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster- och dörrbyte, takomläggning, köksrenovering och mycket mer.

Peab verkar i hela Norden och under årens lopp har vi byggt upp en unik kunskapsbank med hundratusentals genomförda projekt tillsammans med våra övriga verksamheter. Vår erfarenhet, tillsammans med våra engagerade, serviceinriktade och kunniga hantverkare, gör att våra kunder känner sig trygga med att anlita oss. 

Peabs tjänster inom byggservice utförs av Peab Byggservice, som är ett dotterbolag i Peabkoncernen.

Peab Byggservice

Vi utför det mesta inom renovering, ombyggnad och service, exempelvis badrumsrenovering, fönster och dörrbyte, fasadrenovering, takomläggning, köksrenovering och mycket mer.

peabbyggservice.se

Miljösmarta val för en bättre framtid

På Peab arbetar vi aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Vi har en tydlig ambition om att arbeta hållbart genom våra långsiktiga miljö- och klimatmål. 2030 ska vi ha fasat ut miljö- och hälsofarliga produkter. År 2040 ska vi ha en 100 procent resurseffektiv verksamhet, och 2045 ska vi vara klimatneutrala. Peab AB ställer sig också bakom branschens klimatmål i Färdplan för fossilfri konkurrenskraft – Bygg- och anläggningssektorn. 

Photo: Annika Persson

Skapa framtidens byggbransch

Det är våra medarbetares kompetens och engagemang som bygger Peab. Därför är en av våra strategiska målsättningar att vara den bästa arbetsplatsen. Det betyder att alla som arbetar inom Peab ska gå till arbetet varje dag och känna sig trygga, inkluderade och engagerade. Peab är en arbetsplats för alla. Hos Peab får du varierande och utvecklande uppgifter i en miljö med människan i fokus.   

Dela det här på: