Hållbara bostäder för fler

Vi vill att fler ska kunna bo i nyproducerade, bekväma och energisnåla bostäder. Då är det viktigt att förstå hur och var människor vill bo och leva. Det är en förutsättning i vårt arbete med att utveckla flerfamiljshus i bostadsrätts-, äganderätts- och hyresrättsform.

Peab finns med genom hela processen; från markförvärv och utveckling till produktion och förvaltning. Det innebär att du egentligen bara behöver en kontakt in i Peab.

Att ta hänsyn till miljö- och energiaspekter i uppförandet av framtidens bostäder är en självklarhet. Alla våra nya egenutvecklade flerbostadshus är certifierade enligt Svanen och miljömärkt el.

NärBo – våra bäst beprövade byggmetoder samlade i ett hus

Lokalt producerade bostäder, eller som vi också säger närproducerat samhällsbygge. Detta har alltid varit grunden i vår verksamhet.

Sök bostad!

Hitta just ditt drömhem. Upptäck nyproducerade bostäder i varierande storlekar, vi har något för livets alla skeenden.

Foto: Mats Bakken

Hur funkar det att köpa bostad, egentligen?

Att köpa en bostad är en av de viktigaste och största affärerna du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss.

Miljösmarta val för en bättre framtid

På Peab arbetar vi aktivt för att minska vår miljöpåverkan. Vi har en tydlig ambition om att arbeta hållbart genom våra långsiktiga miljö- och klimatmål. 2030 ska vi ha fasat ut miljö- och hälsofarliga produkter. År 2040 ska vi ha en 100 procent resurseffektiv verksamhet, och 2045 ska vi vara klimatneutrala. Peab AB ställer sig också bakom branschens klimatmål i Färdplan för fossilfri konkurrenskraft – Bygg- och anläggningssektorn. 

Dela det här på: