Moveres Business Garden i Helsingfors

Moveres består av två kontorsbyggnader med sammanlagt 10.000 kvm. En elegant ljusgård förenar byggnaderna, vilka har fem respektive sex kontorsvåningar.

Moveres byggdes under våren 2009 och ligger i Helsingfors, Finland. Dessa effektiva affärslokaler är en klar konkurrensfördel för företag med tanke på funktionalism, estetik och miljövänlighet. Egen restaurant och gym samt diverse närliggande motionsanläggningar medför trivsel och arbetsglädje.

Moveres är byggt enligt LEED-standard - "Leadership in Energy and Environmental Design".
LEED är en respekterad och det internationellt mest spridda systemet för miljöcertifiering av byggnader.

Moveres är latin och betyder rörelse! Grundtanken är att Moveres Business Garden erbjuder en arbetsmiljö som främjar tillväxt hos företag, välmående av medarbetare och som samtidigt tar hänsyn till miljön och omgivningen.

Våningsplan och byggnadsteknik är välplanerade och flexibla för att snabbt kunna anpassa arbetsmiljön till förändringar av affärsverksamhet.

Stora välisolerade fönster släpper in gott om dagsljus till arbetsplatserna och kombinationen av direkt och indirekt belysning skapar en idealisk arbetsmiljö. Luftburen uppvärmning och ventilation kan bekvämt justeras i olika lägen enligt individuella behov.

Det är lätt att ta sig till Moveres. För bilar och cyklar finns det parkering inom- och utomhus. På området finns det god kollektivtrafik; med tåg tar det bara 11 minuter till centrum och bussar tar dig snabbt till de västra eller östra stadsdelarna.

Moveres Business Garden

Omfattning
Två kontorsbyggnader, total 10.000 kvm
Byggtid
Jun 2007 - jan 2009
Kontraktssumma
36 miljoner Euro
Kund
Readers Digest Oy, G4S Security Services Oy, SATS Oy, Cubical Solutions Oy, Hoya Lens Finland Oy, Bl

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.