Hallå där...

Svante Thun, projektledare på Higabgruppen har fått frågor om projektet och samarbetet med Peab.

Svante Thun, Higabgruppen1. Varför valde Higabgruppen Peab som samarbetspartner och entreprenör?

Av inkomna anbud gjordes en utvärdering av företagens erfarenhet och kunskap av liknande projekt, erfarenhet av partnering, kompetens hos redovisad organisation samt ekonomi.

Peab inkom med det för projektet mest fördelaktiga anbudet.

2. Hur utmärker sig Peab som samarbetspartner och entreprenör?

rganisationen för Angereds bad- och isanläggning visar stort engagemang och gediget kunnande. Man värnar i alla lägen beställarens och brukarens värderingar för vad som är bäst för projektet.

3. På vilket sätt tror du att bad- och isanläggningen kommer att bidra till en ökad integration i Göteborg?

Anläggningen är till för alla och ska bli en attraktiv mötesplats som både lockar till aktivitet och umgänge. Barn och ungdomar prioriteras, men idrottsutövare och motionärer i alla åldrar ska känna sig välkomna.

Dessutom kommer besökare med andra kulturella traditioner vad gäller bad, att vid bokade tider kunna byta om och nyttja olika badenheter i avskildhet.

Angereds bad- och isanläggning

I februari 2013 ska Angereds bad- och isanläggning stå klar, men redan nu utmärker sig projektet. På pappret är det en bad- och isanläggning, men i betydelse för lokalsamhället och som inslag i Göteborgs utveckling är det mycket mer. Angereds bad- och isanläggning är projektet som ökar integrationen i Göteborg.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.