Våra medarbetare berättar

Undrar du hur det är att jobba i något av Peabs bolag? Ta del av våra medarbetares egna berättelser som beskriver hur det är att jobba hos oss.

I en stor bygg- och anläggningskoncern som Peab finns många olika yrken och skiftande arbetsområden. Vi behöver dig som är erfaren inom ditt område men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Vi ser gärna fler kvinnliga medarbetare i ledande roller och i produktionen.

Hitta ett jobb som matchar din profil under Lediga tjänster.

Rebecka Romin, arbetsledare

På dagarna arbetar Rebecka som arbetsledare. På fritiden söker hon den perfekta drönarbilden.

Foto: Mira och Thilda Berglind

Linus Linevid, laboratorietekniker

På dagarna arbetar han som tekniker och analyserar asfalt. På kvällarna jobbar han som brandman och räddar liv. Linus Linevid drivs av tanken på att göra nytta. 

Foto: Mira och Thilda Berglind

Max Österberg, arbetschef

När Max Österberg slutade spela ishockey på elitnivå blev det tomt. Han funderade på var han nu skulle hitta lagkänslan som var så viktig för honom. Han började jobba på Peab och fann den där.

Christina Gustafsson, platschef

Hon har alltid tyckt att det är roligt att planera. Att styra upp och ha koll. Christina Gustafsson har arbetat mer än 10 år som platschef på Peab.

Kristoffer Ivarsson, kalkylingenjör

Det var längtan efter att jobba ute i verkligheten som lockade Kristoffer Ivarsson till Peab och jobbet som kalkylingenjör. Nu är han med och tar Peab in i den digitala framtiden.

Daniel Ingehult Gustavsson, arbetsledare

Uppdragen kan gälla allt från asfaltering av landsvägar till att bygga ut flygplatser. För en arbetsledare på Peab Asfalt ser arbetsplatserna olika ut nästan varje dag.