Utvecklas i Peab

Vi vill se dig utvecklas. Att våra duktiga medarbetare har rätt kunskap och kompetens är avgörande för vår framgång. Hos oss har du alla möjligheter att forma din egen karriär och prova på nya, utmanande uppgifter.

Utveckling kan vara så mycket. Att lära nya saker och prova nya utmanande arbetsuppgifter. Att ha möjlighet till befordran, att bli chef eller specialist. Att utvecklas och växa som människa genom att få ansvar. Eller att röra sig mellan olika tjänster och orter. Därför ser vi till att du har goda möjligheter att utvecklas i Peab utifrån dina individuella behov.

Kompetensutveckling är för oss något mer än att bara gå på kurs. Vi utvecklas i vårt arbete på så många sätt och i så många miljöer. Vi arbetar verksamhetsnära, med flexibla pedagogiska metoder, problemlösning och case från verksamheten. Kompetensutvecklingsinsatser ska vara anpassade efter individ och situation, och ha utgångspunkt i företagets vision och affärsmål.

Huvudsaken är att du som medarbetare ska känna att du trivs med det du gör och att du får använda din potential fullt ut.