Möjligheter för dig som studerar

Vi erbjuder många möjligheter för dig som studerar och hoppas att du som student vill bekanta dig med Peab och utvecklas hos oss.

Traineeprogram Bygg och Anläggning

Är du nyexaminerad ingenjör och vill utvecklas till en ledare inom produktion? Då ska du söka Peabs Traineeprogram! Under ett år får du möjlighet att kickstarta din karriär i en arbetsledande roll inom Bygg eller Anläggning.

Foto: Frank Lervik, Screen Story

Praktisera

Går du en utbildning som innehåller en praktisk del kan du under terminerna söka praktik på Peab. Du får testa dina kunskaper och får samtidigt erfarenhet av arbetslivet. Att erbjuda nya talanger praktik är en viktig del i Peabs samhällsengagemang.

För dig som vill praktisera hos oss >

Foto: Mats Bakken

Sommarjobb på Peab

Varje år erbjuder vi en rad olika sommarjobb inom Peabs breda verksamhet. Det finns möjlighet att testa arbete både på kontor och ute i våra projekt. Du som läser en utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år, är välkommen att söka sommarjobb hos oss.

För dig som vill sommarjobba hos oss >

Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Examensarbete

I Peab tror vi på ett nära samarbete med högskolor och universitet där studenter får bidra med nya insikter till branschen och utvecklas inom specifika områden. Varför inte göra ditt examensarbete hos oss?

För dig som vill göra examensarbete hos oss >

Dela det här på: