Peabs Traineeprogram

Peabs Traineeprogram riktar sig till dig som är nyexaminerad högskoleingenjör eller civilingenjör.

Genom ett programupplägg på 12 månader med start i augusti 2023, får du en grundläggande kunskap och erfarenhet av branschen inför din framtida karriär som ledare inom Nordens största bygg- och anläggningsföretag.

Som trainee hos Peab får du:

Lära dig att arbetsleda och planera produktionen.
Du får pröva dina kunskaper och lära dig allt du behöver för att arbetsleda medarbetare i bygg- och anläggningsprojekt. Handledare och chef finns där för att stötta dig.

Ledarskapsutbildning.
Under programmet får du även möjligheten att gå en gedigen ledarskapsutbildning tillsammans med din traineegrupp. Utbildningen är ett fantastiskt tillfälle att stärka ditt ledarskap.

Prova på olika arbetsplatser.
För att bredda dina kunskaper och erfarenheter under traineeåret kommer du att få prova på minst en annan arbetsplats förutom din anställningsplats.

Nätverk av kollegor och andra traineer i din närmiljö.
Nätverksträffarna sker inom den region du har ansökt till, så att du får ett starkt nätverk där du kommer att jobba i framtiden.

Anställning i Nordens största bygg- och anläggningsföretag.
Som trainee anställs du inom Bygg eller Anläggning i en av våra regioner. Din anställningsplats och chef kommer att vara densamma under hela programmet.

Vidareutbildning- och utvecklingsmöjligheter.
Målet är att du efter slutfört program ska gå in i en arbetsledande roll och fortsätta din karriär som samhällsbyggare hos oss. Peab erbjuder en mängd vidareutbildningar och utvecklingsmöjligheter för ledare och chefer.

Utvecklas i din närmiljö

Peab är Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, men vi är också lokala. Vi sätter ett värde i att arbeta med en hög andel egna resurser både i form av egen personal men också i form av egna insatsvaror i projekten. På så vis tar vi ett aktivt ansvar i utvecklingen av de orter där vi verkar. Enkelt uttryckt handlar det om att vi arbetar närproducerat. Det närproducerade gäller även vårt traineeprogram och de geografiska platser som har behov av traineer varierar från år till år.

 


Ansökan

Här ansöker du till Peabs Traineeprogram som startar i augusti 2023.

Klicka på länken till den ort/område där du vill jobba:

Ansökan är öppen mellan 5 december 2022 och 5 februari 2023.
Har du frågor om din ansökan, maila till traineeprogram@peab.se.
OBS! Vi tar inte emot CV på denna mailadress.

 

Dela det här på: