Sommarjobb

Du som läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år, kan söka sommarjobb på Peab.

Du får lära känna Peab, Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden!

På Peab har vi många olika yrken och vi erbjuder t.ex. sommarjobb inom vår bygg- och anläggningsverksamhet samt inom vårt område Industri som exempelvis utför asfaltsverksamhet och grundläggningsarbeten. Jobben i produktion utförs både på kontor och ute på våra projekt.

Vi erbjuder även sommarjobb för dig som är intresserad av att jobba inom exempelvis HR, ekonomi, juridik och inköp. Uppgifterna varierar beroende på din ålder, erfarenhet och utbildning.

Vårt mål är att göra din sommar hos oss så utvecklande som möjligt.

Säkerhet först

För oss kommer din säkerhet först. Sommarjobb inom vår produktion inleds alltid med en grundlig introduktion då vi går igenom rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns på just den arbetsplats där du ska vara.

Handledning

Är du minderårig (under 18 år) eller oerfaren, får du alltid en handledare som ser till att du får passande arbetsuppgifter och som ger dig stöd.

Ansökan

Ansökningstiden är mellan 15 december och 28 februari och du lediga sommarjobb finns publicerade under Lediga tjänster under ansökningsperioden.

Dela det här på: