Sommarjobb

Du som läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år, kan söka sommarjobb/sommarpraktik i Peab.

Du får lära känna Peab, Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden!

Arbetsuppgifterna du får som sommarjobbare varierar beroende på din ålder och inom vilken verksamhet i Peab du ska jobba. Du får prova på arbetslivet och omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiska erfarenheter. Vi strävar efter att göra din sommar hos oss så utvecklande som möjligt.

Säkerhet först

För oss kommer säkerhet först. Sommarjobbet inleds alltid med en grundlig introduktion då vi går igenom de rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns på den arbetsplats där du ska vara. Ni gör också en så kallad arbetsberedning med riskhantering för de arbetsmoment som du ska delta i.

Handledning

Är du minderårig (under 18 år) eller oerfaren, får du alltid en handledare som ser till att du får passande arbetsuppgifter och som ger dig stöd.

Ansökningstiden är mellan 15 december och 15 mars.

Din ansökan bör innehålla:

  • CV - uppge tydligt vilken utbildning och inriktning du läser
  • Personligt brev - ange tydligt vad du vill jobba med
  • Betyg - bilägg utdrag på hittills avklarade studier och behörigheter

Alla sökande som intervjuats får ett muntligt besked, övriga får ett besked via mejl.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.