Våra medarbetare berättar

Du undrar kanske hur det skulle vara att jobba i Peab. Ta del av några medarbetares egna berättelser och få en känsla för hur det är.

I en stor bygg- och anläggningskoncern som Peab finns många olika yrken och skiftande arbetsområden. Vi behöver dig som är erfaren inom ditt område men också dig som inte jobbat så länge eller nyligen avslutat dina studier. Vi ser gärna fler kvinnliga medarbetare i ledande roller och i produktionen.

Hitta ett jobb som matchar din profil under Lediga tjänster.

Christina Gustafsson, platschef

Hon har alltid tyckt att det är roligt att planera. Att styra upp och ha koll. Christina Gustafsson har arbetat mer än 10 år som platschef på Peab.

Kristoffer Ivarsson, kalkylingenjör

Det var längtan efter att jobba ute i verkligheten som lockade Kristoffer Ivarsson till Peab och jobbet som kalkylingenjör. Nu är han med och tar Peab in i den digitala framtiden.

Daniel Ingehult Gustavsson, arbetsledare

Uppdragen kan gälla allt från asfaltering av landsvägar till att bygga ut flygplatser. För en arbetsledare på Peab Asfalt ser arbetsplatserna olika ut nästan varje dag.

Emma Eriksson, projektledare

Emma Eriksson är projektledare på Peab och trivs som fisken i vattnet. Säg ”hej” till en 30-åring från Skövde som halkade in i byggbranschen på det klassiska bananskalet.

Fredrik Persson, arbetschef

En skåning i exil i Stockholm. En träningsmänniska med intresse för allt som innehåller ordet ”bygg”. Möt Fredrik Persson, arbetschefen med tusen järn i elden.

Lovisa Månsson och Jang Shukur, entreprenadingenjörer

Hör Lovisa och Jang berätta om arbetet som entreprenadingenjör och varför de valt att arbeta just på Peab.

Martin Carrick, projektutvecklingschef

Utveckling på jobbet sker oftast i det dagliga, men då och då möter en större utmaning. Martin Carrick och hela familjen klev ur sin komfortzon för att starta upp anläggningsverksamhet i Nordnorge.

Ida Edström, arbetsmiljöspecialist

Om du har en befattning som påverkar produktionen, primärt chef eller specialist, får du som en del i introduktionen göra en veckas praktik på en produktionsarbetsplats.

Åsa Bergkvist, personalchef Region

Som personalchef för en region som producerar bostäder ser mina dagar aldrig lika ut. Jag ansvarar för hela processen från rekrytering av nya medarbetare till avveckling och allt som ligger däremellan.

Mattias Ivdal, projektchef

"Grunden för ett bra ledarskap är gemensamma kärnvärden". Projektchef Mattias Ivdal, berättar om sin syn på ledarskap och vad han tycker krävs för att göra ett bra jobb.

Malin Berg och Magda Lindqvist , civilingenjörer

Malin Berg och Magda Lindqvist är två unga civilingenjörer som just nu är med om att förverkliga en av de största industrisatsningarna i Sverige genom tiderna.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.