Peab som arbetsgivare

Upptäck dina framtidsmöjligheter på Peab. Hos oss får du varierande och utvecklande uppgifter i en miljö där vi sätter människan i fokus.

Möt våra medarbetare

Ta del av deras egna berättelser och få en känsla för hur det är att jobba på Peab.

Välkommen till Peab

Grattis, du fick jobbet. Välkommen till oss. Nu när du är ny medarbetare i Peab vill vi ge dig en så bra introduktion som möjligt så du snabbt kan komma igång med dina arbetsuppgifter och bli en i laget.

Utvecklas i Peab

Vi vill se dig utvecklas. Att våra duktiga medarbetare har rätt kunskap och kompetens är avgörande för vår framgång. Hos oss har du alla möjligheter att forma din egen karriär och prova på nya, utmanande uppgifter.

Är du tjej, titta hit! Vi behöver just dig!

Ja, just du som vill vara med och utveckla samhället. För det är just det vi gör på Peab. Vi är ett bygg- och anläggningsföretag, det är sant. Men framför allt är vi samhällsbyggare. Varje dag bidrar vi till att bygga och utveckla det du ser omkring dig… bostadshus, skolor, parker, vägar, cykelbanor, bibliotek, broar och mycket mer.

Ledarskap

Vi vill ha ledare som motiveras lika starkt av att få andra människor att växa, som av att utveckla affärerna och verksamheten. En bra ledare hjälper dig nå din fulla potential och måste hela tiden utvecklas själv.

Förmåner och hälsa

Som medarbetare är du vår främsta tillgång och vi vill ta väl hand om dig. De förmåner du har som anställd ska bidra till att du känner dig delaktig, kan prestera och utvecklas samtidigt som du trivs och mår bra hos oss – länge.

Framtidsresan

Upptäck dina framtidsmöjligheter på Peab. Svara på fem snabba frågor och berätta vad som är viktigt för dig, så tipsar vi om olika möjligheter och om hur det är att jobba hos oss.