Sommarjobb

Du som läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år, kan söka sommarjobb hos Peab.

Du får lära känna Peab, Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig. Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden!

Du kan jobba med många olika saker inom Peab. Vi erbjuder t.ex. sommarjobb inom vår bygg- och anläggningsverksamhet samt inom vårt område Industri som inbegriper t.ex. asfaltsverksamhet och grundläggning. Det finns jobb både på våra kontor och ute på projekt. Det finns också möjlighet till administrativa tjänster inom t.ex. HR, ekonomi och inköp. Uppgifterna varierar beroende på din ålder, erfarenhet och utbildning. Vi strävar efter att göra din sommar hos oss så utvecklande som möjligt.

Säkerhet först

För oss kommer säkerhet först. Sommarjobbet inleds alltid med en grundlig introduktion då vi går igenom de rutiner och säkerhetsföreskrifter som finns på den arbetsplats där du ska vara. Ni gör också en så kallad arbetsberedning med riskhantering för de arbetsmoment som du ska delta i.

Handledning

Är du minderårig (under 18 år) eller oerfaren, får du alltid en handledare som ser till att du får passande arbetsuppgifter och som ger dig stöd.

Ansökan

Ansökningstiden är mellan 15 december och 28 februari.