Foto: Mira och Thilda Berglind

Testa livet som ingenjör på IGEday den 26 mars 2021

Vad gör en ingenjör på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Den 26 mars bjuder vi in tjejer och icke-binära mellan 13-19 år till en digital förmiddag med oss på Peab. Peab är Nordens samhällsbyggare och det kan inte bara vara män som bygger våra samhällen. Därför vill vi visa vår spännande bransch för fler.

Peab till final i Håll Nollans Arbetsmiljöpris

Peabs interna team för trafikanordningar (TA) är en av tre finalister till Håll Nollans Arbetsmiljöpris 2021. Teamet stöttar hela Peabs verksamhet med kunskap och kompetens kring säkra trafikanordningar.

Peab blir samarbetspartner till Europas miljöhuvudstad 2021

Peab Asfalt fortsätter sin satsning på hållbar utveckling genom att gå in som huvudsamarbetspartner till Europas miljöhuvudstad Lahti 2021. Det blir också startpunkt för introduktionen av ECO-Asfalt i Finland. Satsningen ska halvera klimatutsläppen från den finska asfalttillverkningen, med start i Lahti.

Foto: Tobias Andersson Next Skövde

Äntligen full fräs i ett av Sveriges längsta konstsnöspår

På berget Billingen i Skövde har det sedan 2016 arbetats febrilt med att utöka kapaciteten av de friluftsaktiviteter som erbjuds. Bland annat har motionsspåren byggts ut, det har anlagts fina pumptracks för mountainbike och utomhusbadet har renoverats. Det som står i fokus i vinter är dock Billingecentret, bergets nya aktivitesnav och konstsnösp...

Foto: Markus Esselmark

Peabs bokslutskommuniké 2020 - Stark finansiell ställning samt nya finansiella mål

– Trots att det gångna året blev dramatiskt i världen så redovisade Peab en stark utveckling. Orderingången var fortsatt stabil och ett starkt kassaflöde förbättrade vår finansiella ställning. Såväl förvärvet av beläggnings- och ballastverksamheterna som utdelningen av Annehem Fastigheter bidrog till ett högt resultat och till att tydliggöra vår...

Foto: Bosse Johansson

Peab anställer ny presschef

Peab anställer Kerstin Danasten som ny presschef. Hon tillträder den 1 februari och kommer att arbeta både operativt och strategiskt med att utveckla koncernens medierelationer.

Illustration: Arkitema

Peab lanserar NärBo

Peab lanserar ett nytt koncept för färdigprojekterade flerbostadshus – NärBo. I NärBo har Peab samlat och paketerat år av erfarenheter och kunskap med sina bäst beprövade byggmetoder. Resultatet är en närmast färdig bostadslösning där alla steg fram till byggstart är förberedda och processen fram till nyckelfärdig bostad effektiviserad.

Foto: Erik Grönlund

Hilti väljer The Point för sitt svenska huvudkontor

Kontorshuset The Point på Hyllie i Malmö attraherar ytterligare en stark aktör till huset. Nu har Peab och Volito tecknat avtal med branschledande Hilti som hyr cirka 1 500 kvadratmeter fördelat på två våningsplan.

Peab satsar på en sammanhållen region för statlig vägdrift i Sverige

Sedan den 1 januari samlar Peab all sin verksamhet inom statlig vägdrift inom affärsområde Anläggning i en sammanhållen region som verkar över hela Sverige. Peab har rekryterat Anders Thomasson som regionchef, han kommer närmast från Svevia där han arbetar som chef för drift och underhållsverksamheten i Skåne.

Peab vill se upphandling som gynnar säkerhet och sund konkurrens

Upphandling av vägarbeten, där fokus flyttas från lägsta pris till säkerhet och sund konkurrens, det skulle hela samhället vinna på. Peab efterlyser en dialog där väghållare, entreprenörer och myndigheter tillsammans arbetar för en förbättring.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.