Nyhetsarkiv

Foto: Klas Andersson

Toppvåningarna i The Point hyrs ut till System Verification

Nu står det klart att IT-bolaget System Verification flyttar in på de två översta våningarna i The Point. De får sällskap längre ner i huset av Babyliss Nordic AB, Corplus och Emerse Sverige AB.

Peab Life – ett nytt sätt att sponsra samhället

Bygg- och anläggningsföretaget Peab tar nu konceptet hållbar sponsring till en ny nivå. Genom satsningen Peab Life vidareutvecklar bolaget sin roll som nordisk samhällsbyggare. Ett konkret exempel är insatsen för Räddningsmissionen i Göteborg som hjälper människor i hemlöshet.

Peabskolans elever gör praktik på Utöya

Några av eleverna på Peabs gymnasieskola gör en annorlunda och minnesvärd praktik på den norska ön Utöya, vars namn och öde för alltid står inskrivet i historieböckerna efter terrordådet för åtta år sedan.

"Det har varit ett spännande år, ett bra år"

- Vi har tagit ett antal kliv framåt i bolaget. Vi har en stabil verksamhet, säger Jesper Göransson, VD och koncernchef i Peab.

Peabskolans stipendiater 2019

Peabskolans stipendium delas ut årligen till avgångselever som gjort en imponerande resa utifrån sina förutsättningar. Hör stipendiaterna berätta om sin tid på skolan. Grattis till Leo, Nora och Kendo!

Foto: Klas Andersson

Peab delårsrapport januari – mars 2019 - Fortsatt stabil utveckling

– Under inledning en av 2019 ser vi en fortsatt stabilitet i verksamheten på en byggmarknad där efterfrågan totalt sett är god, men med olika förutsättningar beroende på geografi och produkt. För 2019 har vi ett starkt orderläge och bredden i verksamheten gör att vi kan möta nedgångar inom vissa produktområden med uppgångar inom andra, säger Jes...

Reflektionsdag för säkra och hälsosamma arbetsplatser

Den 29 april genomför vi på Peab för femte året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra arbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00. Den 28 april är den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet.

Social hållbarhet som strategi – livepodd med Maria Hernroth

Maria Hernroth, Peabs hållbarhetschef pratar om Peabs hållbarhetsarbete med fokus på den sociala hållbarheten.

Peab och SSAB tar gemensamt steg mot klimatförbättrad betong

Peabs dotterbolag Swecem investerar drygt 100 MSEK i en ny fabrik i Oxelösund i en satsning på råvara till klimatförbättrad betong. För detta beviljas Swecem stöd från Naturvårdsverket.

Tre projekt nominerade till Årets Bygge

Den 26 mars avgörs den prestigefyllda tävlingen på Cirkus i Stockholm och Peab har tre projekt som är nominerade. Bakom Årets Bygge står tidningen Byggindustrin och Business Arena. För att kvalificera till nominering ska projektet vara färdigställt under 2018 samt uppfylla vissa kriterier som exempelvis säkerhet, hållbarhet, budget och kvalitet.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.