Illustration: Emilie Bergman

Håll Nollans säkerhetshetspush – tillsammans för tryggare byggen

Den 15 september deltar Peab på Håll Nollans säkerhetspush. Tillsammans krokar vi arm och uppmärksammar säkerheten i en manifestation för att åskådliggöra att samarbete har en avgörande betydelse för att skapa en olycksfri bransch. Klockan 13.00 stannar byggarbetsplatser bland Håll Nollans medlemmar runt om i landet upp för att genomföra säkerhe...

På Peab råder nolltolerans mot oegentligheter

SVT:s Uppdrag Granskning beskriver i två program händelser i Sigtuna kommun för drygt 10 år sedan. Programmen baseras till stor del på interna dokument från Peab, bland annat en säkerhetsutredning, som olovligen kommit Uppdrag Granskning till del.

Foto: Petra Bindel

Lunds universitet flyttar utbildningar till Varvsstaden i Malmö

Lunds universitet blåser nytt liv i Kockums gamla byggnader i Varvsstaden. Nu står det klart att universitetet har tecknat samarbetsavtal med Varvsstaden AB för att skapa ett nytt campus för Musikhögskolan, Teaterhögskolan och Konsthögskolan.

Foto: Erik Mårtensson

Peab rekryterar ny arbetsmiljöchef

Cecilia Lundgren är ny arbetsmiljöchef för affärsområde Bygg och Anläggning inom Peab i Sverige. Hon kommer närmast från NCC och rollen som Head of Health and Safety Infrastructure.

Peabs årliga säkerhetsvecka är igång: Om jobbet inte kan göras säkert, gör det inte!

Idag startar Peabs årliga Fokusvecka om säkerhet i arbetet. Produktionen stannar upp och runt om på arbetsplatser i Sverige, Norge, Finland och Danmark förs samtal om säkra och hälsosamma arbetsplatser. Ytterst är målet att skapa engagemang för att tillsammans minska tillbud och olyckor.

Nya bostäder med inslag av återbruk i attraktiva Varvsstaden

Efter fjolårets succé släpper nu Peab Bostad nästa projekt i dynamiska Varvsstaden – Brf Varvsporten. 116 Svanenmärkta bostadsrätter där arvet från varvet lever vidare och den industriella känslan fått ta stor plats. Man har hittat vägar att återbruka material från Kockumtiden och skapat ett spännande bostadsprojekt som blir en del av Malmös nya...

Halvårsrapport jan-jun 2020: Genomfört förvärv befäster vår nordiska position

– Peab har hittills stått relativt väl emot effekterna av coronapandemin. Vår affärsmodell med fyra samverkande affärsområden ger oss stabilitet även i osäkra tider. Förvärvet av beläggnings- och ballastverksamheten befäster vår affärsmodell och nordiska position, säger Jesper Göransson, vd och koncernchef för Peab.

Peab först i Sverige att lägga asfalt med skogens eget bindemedel

Nu inleder Peab Asfalt de första försöken i Sverige med att lägga asfalt med lignin på en trafikerad vägsträcka i Sundsvall. Lignin är träets naturliga bindemedel och när det delvis ersätter det oljebaserade bitumen uppnås både miljömässiga och tekniska fördelar.

Peab intensifierar kampen mot stölder i byggbranschen

Det stjäls verktyg för miljardbelopp på byggarbetsplatser runt om i Sverige varje år. Främst handlar det om handverktyg, men även om förarstyrda maskiner.

Swerock satsar på ny produktionsanläggning för återvinning av schaktmassor

Under försommaren tog Peabs dotterbolag Swerock i bruk sin andra produktionsanläggning för återvinning av schaktmassor. Etableringen i Sundsvall är ytterligare ett steg i att erbjuda marknaden återvunnet grus- och bergmaterial och spara värdefulla naturresurser.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.