Nyhetsarkiv

Branschen inför kvalitetsmärkning av trygga bostadsrättsprojekt

Peab, JM, Veidekke Sverige, Skanska, Obos Sverige, Besqab och Bostadsrätterna bildar tillsammans Trygg Bostadsrättsförening. Syftet är framför allt att stärka konsumentskyddet på bostadsrättsmarknaden.

Ökad omsättning med förbättrat rörelseresultat

– Den positiva utvecklingen för Peab fortsatte under tredje kvartalet och samtliga affärsområden förutom Projektutveckling redovisar förbättrade resultat. Marknadssituationen är fortsatt god med en stabil efterfrågan på totalmarknaderna i Sverige, Norge och Finland. Vår bredd i verksamheten gör att vi kan möta nedgångar inom vissa produktområden...

Peab utvecklar prisvärda bostäder

För att möta marknadens behov av billigare bostäder satsar nu Peab på att utveckla fler bostäder med sitt eget industriella byggsystem.

Guld till Peabs ledarskapsutveckling

Peab har tilldelats utmärkelsen Gold excellence i kategorin ledarskapsutveckling för företagets program Leda i Peab. ”Vi visste att vi har en riktigt bra ledarutveckling och nu fick vi det internationellt bekräftat”, säger Anders Berge.

Arbetsmiljö och hälsa i fokus på Peab

Under företagets årliga arbetsmiljövecka genomförs dialoger om säkerhet på arbetsplatserna, och 2018 har vi extra fokus på hälsa och friskfaktorer. Peabs chefer besöker minst 500 arbetsplatser i både Sverige, Norge och Finland för att delta i samtalen.

Peabs halvårsrapport januari - juni 2018

- Vårt utgångsläge är positivt med en välfylld orderstock, en bra projektmix, en väldimensionerad byggrättsportfölj samt en stark finansiell ställning. Marknadssituationen är fortsatt positiv med en stabil efterfrågan på totalmarknaderna i Sverige, Norge och Finland. Vår bredd i verksamheten gör också att vi kan möta nedgångar inom vissa produkt...

Konkurrens på lika villkor i byggbranschen, är det möjligt?

Onsdagen den 4 juli kl 11.30-13.00 höll Peab ett seminarium i Kultudralen, S:t Nikolai gränd 14.

Del av galopperande tillväxt i Bara

Idag tecknades en avsiktsförklaring som skapar möjligheter till en dynamisk utveckling av området kring Bara där de olika aktörernas intressen stärker varandras etableringar. Satsningen är även i linje med den tanke och vision som finns om att skapa nya bostäder samt en hållbar och attraktiv fritids- och turistdestination i Bara, Svedala kommun.

Små steg i vardagen skapar förändring

Ett företag som inte tar ansvar för hållbar utveckling får svårare och svårare att göra affärer i det moderna samhället. Kunder, medarbetare, politiker och andra samarbetspartners förväntar sig att företagen tar ett ansvar som sträcker sig utöver affären och egenintresse.

Peabskolans stipendiater 2018

Peabskolans stipendium delas ut årligen till avgångselever som gjort en imponerande resa utifrån sina förutsättningar. Hör stipendiaterna berätta om sin tid på skolan. Grattis till Gustav, Eric och Charlie!

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.