Nyhetsarkiv

Foto/visionsbild: Wingårdhs Arkitekter

Wingårdhs Arkitekter flyttar till Varvsstaden

Varvsstaden är ett stadsutvecklingsprojekt mitt i Malmö som samägs av Peab AB och Fastighets AB Balder. Många av byggnaderna som finns kvar sedan Kockumstiden kommer att renoveras och få nytt liv som kontor. Först ut att omvandlas till kontor är Magasin 211, där den första hyresgästen, Wingårdhs Arkitekter, nu skrivit kontrakt.

Peab rekryterar IR-chef

Peab anställer Juha Hartomaa som ny chef för investerarrelationer. Juha kommer närmast från Folksam där han varit chef för nyhetsredaktionen på Koncernkommunikation och ansvarig för den finansiella kommunikationen.

Första träffen inför ny byggutbildning för nyanlända

Nyligen hölls den första träffen till det som ska mynna ut i projektet Inkluderande Bygg i Alingsås – ett gemensamt projekt mellan Alingsås kommun, Alingsåshem och Peab som ska ge nyanlända en möjlighet till utbildning i bygg och svenska genom arbetsplatslärande.

Nu öppnar Peab Center Stockholm

Idag slår Peab upp portarna till sitt nya kontor i Stockholm. Fastigheten ligger i expansiva Ulriksdal, en helt ny stadsdel där Peab planerar stor utveckling de kommande åren.

Peabs delårsrapport jan-sep 2019 - Ökad omsättning och stabilt rörelseresultat

– Peab har under årets tre första kvartal ökat omsättningen och förbättrat rörelseresultatet. Våra strategiska satsningar fortsätter genom investeringar i verksamheten. Inom Projektutveckling ökar vi successivt innehavet av såväl utvecklingsprojekt som färdiga fastigheter. Inom Industri förbereder vi oss för övertagandet av verksamheter från YIT...

Peabs dotterbolag Swerock lanserar ECO-Betong

Swerock satsar på klimatförbättrad betong under varumärket ECO-Betong. Genom att ersätta en del av cementen med slagg, en restprodukt från stålproduktion, kan koldioxidutsläppen från tillverkningen reduceras med cirka 50.000 ton varje år.

Skyddsombud – ett betydelsefullt uppdrag

Till alla skyddsombud: tack för att ni gör ett så bra jobb för allas säkerhet! Den 23 oktober firar vi Skyddsombudens dag. Det gör vi för att vi vill uppmärksamma skyddsombuden och synliggöra deras viktiga uppdrag.

Peab sponsrar Isabellestipendiet

I Sverige är hela 99 % av alla hantverkare inom byggbranschen män. Det vill kreatören och programledaren Isabelle McAllister ändra på. 2011 grundade hon Isabellestipendiet i syfte att lyfta kvinnliga förebilder och öka jämställdheten i byggbranschen.

Byggbranschens första säkerhetspark invigd

Under måndagen invigdes branschens gemensamma träningsanläggning nära Arlanda och är nu redo att börja användas. Förväntansfulla företrädare från branschen samlades den 7 oktober för att ta en närmare titt på säkerhetsparkens stationer där man kan simulera olika riskfyllda scenarier. Jesper Göransson var en av invigningstalarna.

”Vi måste kommunicera och vädra ut gammal rädsla för jobbiga frågor”

Karin Malmgren, chefsjurist på Peab, fick äran att representera hela byggbranschen då korruption inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn diskuterades i ett panelsamtal under välbesökta Business Arena i Stockholm.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.