Nyhetsarkiv

Ökad omsättning och förbättrat rörelseresultat - Peabs halvårsrapport januari–juni 2019

– Efterfrågan på byggmarknaden är fortsatt god, men med olika förutsättningar beroende på geografi och produkt. Peab har under första halvåret 2019 ökat omsättningen och förbättrat rörelseresultatet. Vi fortsätter investera i projektutvecklingsverksamheten och breddar samtidigt vår industriverksamhet genom förvärvet av YITs beläggnings- och ball...

Peabs seminarier och födelsedagsmingel i Almedalen 2019

I år fyller Peab 60 år och det firade vi i Almedalen genom att anordna två seminarier kring förutsättningarna för framtidens samhällsbygge på temat kompetensbrist och klimathot – är närproducerat samhällsbyggande lösningen? Seminarierna avslutades med ett födelsedagsmingel.

Skolbesök tillsammans med Engelholms Volley och Rögle BK

I slutet på maj 2019 fick eleverna i årskurs 8 på Magnarps skola, Söndrebalgs skola i Hjärnarp och Kungsgårdsskolan i Ängelholm besök av Peab, Engelholms Volley och Rögle BK. Totalt samlades över 200 elever för inspirationsträffar tillsammans med representanter från Peab och föreningarna. Syftet med skolbesöken är ge eleverna inspiration och en...

Foto: Klas Andersson

Toppvåningarna i The Point hyrs ut till System Verification

Nu står det klart att IT-bolaget System Verification flyttar in på de två översta våningarna i The Point. De får sällskap längre ner i huset av Babyliss Nordic AB, Corplus och Emerse Sverige AB.

Peab Life – ett nytt sätt att sponsra samhället

Bygg- och anläggningsföretaget Peab tar nu konceptet hållbar sponsring till en ny nivå. Genom satsningen Peab Life vidareutvecklar bolaget sin roll som nordisk samhällsbyggare. Ett konkret exempel är insatsen för Räddningsmissionen i Göteborg som hjälper människor i hemlöshet.

Peabskolans elever gör praktik på Utöya

Några av eleverna på Peabs gymnasieskola gör en annorlunda och minnesvärd praktik på den norska ön Utöya, vars namn och öde för alltid står inskrivet i historieböckerna efter terrordådet för åtta år sedan.

"Det har varit ett spännande år, ett bra år"

- Vi har tagit ett antal kliv framåt i bolaget. Vi har en stabil verksamhet, säger Jesper Göransson, VD och koncernchef i Peab.

Peabskolans stipendiater 2019

Peabskolans stipendium delas ut årligen till avgångselever som gjort en imponerande resa utifrån sina förutsättningar. Hör stipendiaterna berätta om sin tid på skolan. Grattis till Leo, Nora och Kendo!

Foto: Klas Andersson

Peab delårsrapport januari – mars 2019 - Fortsatt stabil utveckling

– Under inledning en av 2019 ser vi en fortsatt stabilitet i verksamheten på en byggmarknad där efterfrågan totalt sett är god, men med olika förutsättningar beroende på geografi och produkt. För 2019 har vi ett starkt orderläge och bredden i verksamheten gör att vi kan möta nedgångar inom vissa produktområden med uppgångar inom andra, säger Jes...

Reflektionsdag för säkra och hälsosamma arbetsplatser

Den 29 april genomför vi på Peab för femte året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra arbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00. Den 28 april är den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.