Nyhetsarkiv

Peab sponsrar Isabellestipendiet

I Sverige är hela 99 % av alla hantverkare inom byggbranschen män. Det vill kreatören och programledaren Isabelle McAllister ändra på. 2011 grundade hon Isabellestipendiet i syfte att lyfta kvinnliga förebilder och öka jämställdheten i byggbranschen.

Byggbranschens första säkerhetspark invigd

Under måndagen invigdes branschens gemensamma träningsanläggning nära Arlanda och är nu redo att börja användas. Förväntansfulla företrädare från branschen samlades den 7 oktober för att ta en närmare titt på säkerhetsparkens stationer där man kan simulera olika riskfyllda scenarier. Jesper Göransson var en av invigningstalarna.

”Vi måste kommunicera och vädra ut gammal rädsla för jobbiga frågor”

Karin Malmgren, chefsjurist på Peab, fick äran att representera hela byggbranschen då korruption inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn diskuterades i ett panelsamtal under välbesökta Business Arena i Stockholm.

Ny lönemodell med målet att minska olyckor

Peab och Byggnads elva regioner har kommit överens om en företagsanpassad lönemodell för yrkesarbetare som baseras på produktivitet, arbetsmiljö och säkerhet. Båda parter tycker att det är viktigt att fokusera på dessa områden då säkra arbetsplatser är en given grund för färre olyckor och tillbud på arbetsplatserna samt en förutsättning för kval...

Peter Lindwall tillträder tjänsten som chef för Projektutveckling öst i Peab den 1 november. Han har tidigare haft chefsroller i både Skanska och NCC/Bonava.

Peab rekryterar och satsar på lokalt helhetsperspektiv

Peab är ett lokalt företag med det stora bolagets resurser organiserat i fyra samverkande affärsområden; Bygg, Anläggning, Industri och Projektutveckling. Nu satsar Peab Projektutveckling på lokalt samhällsbyggande genom att samla de båda verksamheterna bostäder och fastigheter i geografiska enheter, samtidigt förstärks verksamheten med två nyre...

Viktig information gällande ID06 till underentreprenörer och leverantörer som arbetar på Peabs arbetsplatser

Ett nytt säkrare ID06 kort lanseras under 2019 inom hela byggbranschen. Alla som arbetar på Peabs arbetsplats behöver byta kort, även den som är underentreprenör, beställare, leverantör med mera.

Peabs jubileumsfilm är nominerad till Publishingpriset

Peabs jubileumsfilm får uppmärksamhet och är nu nominerad till Publishingpriset i kategorin "Film som marknadsför företag".

Säkerhetskultur temat för Peabs arbetsmiljövecka

Under företagets årliga arbetsmiljövecka genomförs dialoger om säkerhet, arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna. 2019 har vi extra fokus på säkerhetskultur. Peabs chefer besöker under veckan cirka 500 av arbetsplatserna i Sverige, Norge och Finland för att delta i samtalen.

Ökad omsättning och förbättrat rörelseresultat - Peabs halvårsrapport januari–juni 2019

– Efterfrågan på byggmarknaden är fortsatt god, men med olika förutsättningar beroende på geografi och produkt. Peab har under första halvåret 2019 ökat omsättningen och förbättrat rörelseresultatet. Vi fortsätter investera i projektutvecklingsverksamheten och breddar samtidigt vår industriverksamhet genom förvärvet av YITs beläggnings- och ball...

Peabs seminarier och födelsedagsmingel i Almedalen 2019

I år fyller Peab 60 år och det firade vi i Almedalen genom att anordna två seminarier kring förutsättningarna för framtidens samhällsbygge på temat kompetensbrist och klimathot – är närproducerat samhällsbyggande lösningen? Seminarierna avslutades med ett födelsedagsmingel.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.