Anläggning

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. I samband med infrastruktursatsningar har vi därför både viljan och kapaciteten att vara en betydande anläggningsaktör.

Tågdepå, Eskilstuna

Tågdepån i Eskilstuna är invigd och kommer att serva persontågen som trafikerar järnvägsnätet i Mälardalen.

Himmelstalund friidrottsarena, Norrköping

I närheten av Himmelstalundshallen i Norrköping har en ny utomhusarena byggts - Himmelstalund Friidrottsplats.

Snugganparken, Linköping

Snugganparken är en designad oas med branta slänter, träd som har bevarats och ett spännande inslag i parken är den designade trappan med sina olikfärgade räcken. I projektet ingick en omfattande kajrenovering.

Foto: Klas Andersson

E45 Lilla Bommen – Marieholm

Mitt i centrala Göteborg pågår ett omfattande vägprojekt, sänkningen av E45. Projektet innebär att E45 anpassas till de planer som finns för en ny älv- och bangårdsförbindelse, exploateringen av nya Gullbergsvass och en framtida utformning av Marieholmsmotet. Den nya tunneln är inte bara en biltunnel utan utgör grundläggningen för fyra framtida...

Infrakulverten i Vallastaden

Under Vallastaden i Linköping gömmer sig en unik infrakulvert, som är 1,8 kilometer lång och 2,5 meter i diameter. Kulverten har tagit cirka tre år att färdigställa och är till för el, fiber, fjärrvärme, avlopp, vatten och sopsug.

Stabilisering och solidifiering, Göteborgs Hamn

Våren 2017 utförde Peab den första delen av utbyggnaden av en helt ny hamnterminal - Arendal II i Göteborgs Hamn. Sedan ytterhamnarna byggdes på 1960- och 70-talen har volymtillväxten varit mycket kraftig. En helt ny hamnterminal i Arendal byggs nu för att skapa utrymme för framtida godsvolymer.

Riddarholmen, Stockholm

När Stockholm grundades på 1200-talet var Riddarholmen en kal klippa som reste sig ur Mälaren. Med tiden blev holmen en central plats i staden och under 1600-talet blev ön en ståndsmässig plats där adelsmännen byggde sina palats. Idag domineras Riddarholmen av domstolar. Tillsammans med Gamla stan är Riddarholmen Stockholms och Sveriges historis...

Stockholm Lighthouse, Kvarnholmen, Stockholm

Kvarnholmen är en halvö vid Stockholms inlopp, mittemot Djurgården. Här utvecklar Peab tillsammans med JM och Folksam en ny stadsdel med bostäder, lokaler och fantastisk natur i en historisk miljö.

AstaZero - världsunik testmiljö för framtidens trafiksäkerhet

I Hällered utanför Borås finns världens första fullskaliga testmiljö för framtidens trafiksäkerhet.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.