Kontor

Foto: Peter Steen

Uppsala Stadshus, Uppsala

Stadshuset i Uppsala har renoverats, byggts ut och kommer nu bli mer tillgängligt för alla som bor i, och besöker Uppsala. I det nya stadshuset kommer det bland annat finnas utställningar, ett kontaktcenter, en reception, ett konferenscenter, en restaurang och ett kafé. Tanken är att drygt 1.800 av kommunens 13.000 medarbetare skall arbeta aktiv...

Magasin 113, Göteborg, Frihamnen

Peabs projektutvecklare har i nära samarbete med konceptutvecklaren A house tagit fram ett förslag som ska bli en strategiskt viktig katalysator och symbolbärare för många av de värden som Göteborgs stad eftersträvar. Tillsammans med de bästa i branschen skapas här ett spännande koncept med kreativa näringar och digitala upplevelser i centrum.

Foto: Markus Esselmark

Gårda Vesta, Göteborg

Stadsdelen Gårda i Göteborg håller på att få en ny siluett, här växer höghusen upp vid sidan av gamla landshövdingehus och tegelbyggnader. Peabs bidrag i stadsdelen är kontorsfastigheten Gårda Vesta som byggs på uppdrag av Platzer fastigheter. Gårda Vesta är unikt på flera sätt. Trapphusen som pryds av muralmålningar utgör förmodligen världens h...

Foto: Peter Steen

Peab Center Stockholm - Energieffektiv kontorsbyggnad för Peabs anställda

I november 2019 slog Peab upp portarna till sitt nya kontor i Stockholm. Fastigheten ligger i expansiva Ulriksdal, en helt ny stadsdel där Peab planerar stor utveckling de kommande åren.

Illustration: Castellum

Ny domstolsbyggnad i Malmö

När den domstolsbyggnaden står klar hösten 2022 kommer den att inrymma Malmö tingsrätt, Förvaltningsrätten i Malmö, samt Hyres- och arrendenämnden i Malmö.

Illustration: Wingårdhs

LINK Business Center, Linköping

10 våningar hög byggnad i centrala Linköping som kommer bli framtidens mötesplats för näringslivet i Linköping där människor ska vistas och mötas och göra affärer i moderna lokaler.

Foto: Hans-Olof Utsi

Kiruna stadshus, Kiruna

LKAB:s fortsatta gruvdrift och tillväxt är beroende av att centrala delar av Kiruna undan för undan flyttas. Som ett led i flytten av Kiruna finansierar LKAB det nya stadshuset till Kiruna kommun.

Point Hyllie - etapp 4, Malmö

Point Hyllie är ett av de mest spektakulära projekten i Skåneregionen och är utgångspunkten i Malmös nya stadsdel Hyllie. Den fjärde och sista etappen består av det högsta huset inom Point Hyllie - The Point. I detta 110 m höga hus planerar vi att inrymma några av Sveriges mest spektakulära kontorslokaler.

Kvarteret Lyckholms, Göteborg

Söker du framtidens kontor? Bra, för nu händer det mycket i kvarteret Lyckholms. Här sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll. En mängd verksamheter är redan i full aktivitet, i de två färdigbyggda husen intill den gamla bryggerimiljön. I kvarteret finns både kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.