Närproducerat byggande

Oavsett vad vi bygger sätter vi ett värde i att arbeta med en hög andel egna resurser, både i form av egen personal men också i form av egna insatsvaror i projekten. Det är möjligt tack vare våra lokala närvaro i hela Norden.

Våra kunniga medarbetare projekterar och bygger allt från bostäder till industribyggnader, samt kommersiella och offentliga lokaler som sjukhus och skolor. Vi utför även byggservice av löpande karaktär, till exempel underhålls- och reparationsarbeten.

Att vi finns lokalt och kan erbjuda våra kunder en närproducerad produkt är också grunden för vårt miljö- och klimatarbete. Idag är vi mer medvetna om vår miljömässiga påverkan än någonsin. Därför lägger vi på Peab stor vikt vid hållbarhet i allt vårt arbete. Till exempel Svanenmärks våra egenutvecklade flerbostadshus, och vi arbetar även med “Miljöbyggnad” som är ett certifieringssystem utformat för svenska förhållanden med syftet att bidra till en hållbar bygg- och fastighetssektor inom områdena energi, innemiljö och material.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.