Simplicity för harmony – Lugn och trygghet med Feng Shui

"Här bor Lotta 23 år tillsammans med sina assistenter. Lotta är funktionsnedsatt, både psykiskt och fysiskt, och mår bäst när det är lugnt, skönt och harmoniskt. Därför har hennes hem inretts av en Feng Shui-konsult som skapat ett hem i balans med färger och möblering som låter sinnena vila. Hennes favoritstund är när hon får fotmassage av sin assistent till ljudet av havsbrus. Välkommen hem till Lotta!"

Lotta är funktionshindrad och har fått hjälp att inreda hennes bostad efter Feng Shuins tankesätt. Jannice Wistrand, årets inredningsbloggare 2017, är kreatör till denna lägenhet som visualiserar hur vi med enkla medel kan skapa hem i harmoni där välbefinnandet är det centrala. Måste boenden för funktionshindrade vara sterila och tråkiga? Vi tror inte det. Vi tror att framtidens boenden kan integreras på bra sätt i samhället, och också inredas för att skapa välmående. Välkommen till ett hem där du mår bra!

Inredare: Jannice Wistrand. Jannice är i grunden civilekonom med inriktning mot marknadsföring, organisation och ledarskap. Idag har hon en egen firma som Feng Shui konsult och inredare.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.