Peab Life – unika, lokala samhällsbyggarprojekt i egen regi

Peab har under många år haft ett stort sponsringsengagemang, ofta med lokal förankring. Vi har gjort samhällsnytta i 60 år. Det tänker vi fortsätta med.

Genom Peab Life utvecklar vi några av våra sponsringsprojekt och tar samhällsengagemanget ett steg längre genom att kombinera vårt sponsorskap med engagemanget hos våra medarbetare och vår gedigna kompetens kring ungdomar, utbildning och samhällsbyggande.

Syftet med Peab Life är att genom skräddarsydda samarbeten ge fler unga tillgång till arbetslivspraktik, sommarjobb och olika fritidsaktiviteter. Genom att möjliggöra för ungdomar att få delta i lokala samhällsbyggarprojekt som genomförs i samverkan med det lokala föreningslivet, kostnadsfritt och oavsett sociala faktorer, hoppas vi kunna bidra till ökad jämställdhet, mångfald, gemenskap och delaktighet för Nordens unga.

I konceptet Peab Life ingår även skolbesök tillsammans med det lokala föreningslivet. Medverkar gör både medarbetare från Peab och aktiva/ledare från den av Peab sponsrade föreningen.

Läs mer om vårt samhällsengagemang i vår års- och hållbarhetsredovisning.

Vill du veta mer om Peab Life? Kontakta oss! hallbarsponsring@peab.se

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.