Bygga om istället för att bygga nytt

Det finns många anledningar till att renovera. Om man tar hand om det man tycker om så håller det längre. Ett byte av tak, fönster eller dörrar kan göra att man undviker problem som mögel, fukt, svamp eller skadedjur till exempel. Dessutom höjer en väl genomförd renovering värdet på din fastighet och kan leda till stora energibesparingar.

Peab utför årligen drygt 50.000 uppdrag inom byggservice. Uppdragen varierar i storlek och område; vi arbetar inom privat näringsliv, kommunala verksamheter och hemma hos privatpersoner. Vi utför det mesta inom renovering, ombyggnad och service, exempelvis badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster- och dörrbyte, takomläggning, köksrenovering och mycket mer.

Peab verkar i hela Norden och under årens lopp har vi byggt upp en unik kunskapsbank med hundratusentals genomförda projekt tillsammans med våra övriga verksamheter. Vår erfarenhet, tillsammans med våra engagerade, serviceinriktade och kunniga hantverkare, gör att våra kunder känner sig trygga med att anlita oss. 

Peabs tjänster inom byggservice utförs av Peab Byggservice, som är ett dotterbolag i Peabkoncernen.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.