Jobba och utvecklas i Peab

Vi vill att branschen – och Peab – ska återspegla det samhälle vi lever i. Därför söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens byggbransch.

Vi är många som jobbar i Peab. Alla har vi olika personligheter och uppgifter men är lika på ett sätt: vi hämtar kraft och inspiration från våra kärnvärden – jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig – i det vi gör varje dag. Det känns bra. Som medarbetare jobbar vi bättre tillsammans, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull, och som vill vara delaktig i det spännande arbetet att bygga ett hållbart samhälle. Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi är Nordens Samhällsbyggare – vill du dela det med oss?

Lediga jobb

Är du sugen på nytt jobb? Här finns alla lediga tjänster inom Peabkoncernen just nu.

Peab som arbetsgivare

Upptäck dina framtidsmöjligheter på Peab. Hos oss får du varierande och utvecklande uppgifter i en miljö där vi sätter människan i fokus.

Studerande

Skapa din framtid hos Peab redan som student. Hos oss finns det många spännande möjligheter att få en inblick i verksamheten och vi ser fram emot att träffa dig.

228 anledningar att jobba på Peab

Dykare, betongarbetare, platschef, chaufför eller laboratorietekniker är fem av många yrkesroller på Peab.
Låter det spännande? Läs mer om dessa och många fler.

Välkommen till bygg- och anläggningsbranschen!

Framtidsresan visar möjligheterna

Gör din framtidsresa tillsammans med oss. Svara på fem snabba frågor och berätta vad som är viktigt för dig, så tipsar vi om olika möjligheter och om hur det är att jobba hos oss. Häng med, känn dig som en i gänget och möt din framtid på Peab.

Peab fortsätter klättra på rankinglistorna över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Nu har vi tagit en 6:e plats bland blivande högskoleingenjörer i Universums Karriärbarometer.

Peabandan

Utan skickliga medarbetare inga högkvalitativa jobb. Och grunden för det är en god anda i företaget, en företagskultur som alla är med och bygger. Peabandans hörnstenar är våra kärnvärden: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Foto: Bert Leandersson

Välkommen till oss på Peabskolan - samhällsbyggarskolan!

Vi är en fristående gymnasieskola som utbildar inom samhällsbyggnad. Hos oss kan du läsa program med inriktning husbyggnad och mark- och anläggning.