Sök

"" gav 986 träffar

Ledig tjänst: Fibertekniker, Peab Anläggning AB, Region Väst, Uddevalla

Peab Anläggning satsar vidare på fiberutbyggnaden i Västra Götaland. Motiveras du av mötet med andra människor och innovation? Då kanske du är vår nya fibertekniker, läs vidare och skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten som Fibertekniker So...

Ledig tjänst: Höstpraktik, Peab Sverige AB, Borås/Alingsås

Borås/Alingsås Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör höstpraktik hos oss och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv. Som student har du gott om kunskap,...

Allmänna frågor om vindkraft

Här hittar du svar på frågor inom kategorierna - Miljö och politik, Elproduktion, Ljud, Skuggor och ljus samt Fåglar och fladdermöss.

Pågående projektutveckling

Bjärsgård, Klippan: Peab arbetar med att undersöka möjligheterna att etablera vindkraftverk på fastigheten Bjärsgård 3:29 i Klippans kommun.

Ortomosaik

Ortomosaik är ett skalriktigt foto som sammanfogas av flera bilder för att få en högupplöst bild över ett stort område.

Kort om drönarna

Flygplanet är av typen UAS-1A, och har ett vingspann på strax under en meter. Den drivs av LiPo-batterier ihop med en borstlös elmotor. Startvikten är ungefär 0.7 kg och håller en ungefärlig hastighet av 45 km/h.

Många fördelar för många olika

Här kan du se vad olika målgrupper tjänar på att skaffa fiber.

Framtidens internetuppkoppling

1994 blev internet ett allmänt begrepp och sedan dess har det hänt en hel del. Utvecklingen har gått snabbt - från långsamma 56K-modem till molntjänster och smartphones.

Mer internet för pengarna

För fiber betalar du en mindre installationskostnad och får sedan en snabb och pålitlig uppkoppling till låg månadskostnad. Fiber är den enkla lösningen för många behov.

Pålitligt internet

Med fiber får du en säker, stabil och pålitlig direktuppkoppling. Ett internet som är nergrävt och fungerar oavsett väder eller avståndet till olika master.

Snabbt internet

Med fiber surfar du i 100 Mbit i sekunden. Det innebär att du kan ladda ner och buffra på rekordtid och du slipper vänta på att ett program ska laddas klart.

Fiberfakta

Kort och intressant fakta om den banbrytande fibertekniken.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad eller har frågor om fiber.

Så här gör du för att skaffa fiber

En checklista för dig som vill ha snabbt, pålitligt och prisvärt internet.

Byggbranschen behöver fler kvinnor

Vad är det som lockar med byggbranschen? Och hur får vi fler kvinnor att upptäcka vilken spännande bransch det är? Layal Abou Absi, arbetsledare i Peab, berättar om vad som väckte hennes intresse.

Peab och Arbetsförmedlingen samverkar för snabbare integration

Peab har signerat en avsiktsförklaring med Arbetsförmedlingen med ambitionen att under tre år ta emot minst 100 nyanlända i anställning, praktik eller yrkeskompetensbedömning.

Sveby

Svebys branschstandard för energi i byggnader är ett branschöverskridande program som tar fram hjälpmedel för energianvändning.

Byggvarubedömningen

Byggvarubedömningen är ett branschöverskridande system för miljöbedömning av byggvaror. Byggvarubedömningen består av Sveriges största och viktigaste fastighetsägare, byggherrar och entreprenörer, däribland Peab. Tillsammans har vi tagit fram en standard och ett system för miljöbedömning av byggvaror.

Inbyggd fuktsensor

Tänk dig en sensor inbyggd i väggen som indikerar om konstruktionen har fuktskador. Det är snart fullt möjligt. Peab är initiativtagare till framtagningen av en folietunn fuktsensor som kan hjälpa fastighetsägare att upptäcka fuktskador i tid.

Innovationsfrämjande engagemang

Peab engagerar sig i en mängd olika initiativ som främjar innovation inom branschen, några exempel är bland annat genom SGBC, HCS projektet, Sveby och BEAst.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.