Sök

"" gav 682 träffar

Peab - Nordens samhällsbyggare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggnings­företag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Största arbetsmiljöriskerna: Machokultur och ”jag ska bara”

Arbetsmiljö är inte bara regler – det är hur vi använder regler och de hjälpmedel som finns. Vi håller på med en beteendeförändring. Det menar Mattias Ivdal, projektchef inom Anläggning på Peab.

Prisbelönt arbetsmiljöarbete vid Barkarby station

”Platsledningen upprätthåller med handlingskraft en säker arbetsplats. Det har synliggjorts genom bland annat femminutersstopp, roterande deltagande på skyddsronder och handplockade yrkesarbetare med erfarenhet av arbete i spårområdet.”

Peab växlar upp tempot för säkrare arbetsplatser

Den 28 april infaller den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet. Samma dag genomför vi på Peab den andra upplagan av vår koncerngemensamma reflektionsdag på samtliga produktionsarbetsplatser där all verksamhet stoppar upp klockan 10.00.

Peab och byggbranschen satsar för att stoppa olyckor

Ny statistik visar att över 6.000 personer skadades i byggbranschen under 2015. För att stoppa olyckorna lanserades initiativet Håll nollan vid branschmötet Årets Bygge den 27 mars. Bakom Håll nollan står Peab och andra stora aktörer.

Arbetsmiljön i fokus på Peabs arbetsplatser

Den 29 augusti – 2 september 2016 genomförde Peab sin årliga arbetsmiljövecka. Det är femte året i rad som Peab haft en koncerngemensam fokusvecka om arbetsmiljö.

Skyddsombudet bidrar till ett hållbart arbetsliv

− Jag är skyddsombud därför att jag gillar det så otroligt mycket! Så förklarar Robert Torgrimsson varför han tagit sig an det viktiga uppdraget i Peab. Han är ett av företagets många duktiga skyddsombud.

Reflektionsdag för säkra arbetsplatser

Den 28 april infaller den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet. Samma dag genomför vi på Peab för tredje året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra produktionsarbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00.

Arbetsmiljö i fokus på Peab

Arbetsmiljö är ett av Peabs absolut viktigaste fokusområden. Under företagets årliga fokusvecka besöker Peabs chefer minst 500 arbetsplatser i både Sverige, Norge och Finland.

Skyddsombud – ett betydelsefullt uppdrag

Till alla skyddsombud: tack för att ni gör ett så bra jobb för allas säkerhet!

Ökad produktion av asfalt med minskad klimatpåverkan

2015 började Peab Asfalt konvertera sina stationära asfaltverk till att använda bioolja i tillverkningsprocessen. Vid 2017 års slut tillverkades...

Temporär tågstation blir mer tillgänglig

När en hel stad ska flyttas är det inte bara hus och människor som behöver maka på sig. Även infrastruktur som vägar, broar och järnvägar hänger med i flyttlasset. I höstas invigdes Kiruna nya, men temporära, järnvägsstation.

Byggyra ovan och under jord

Det råder byggyra i Kiruna. I ett samhälle som för bara tio år sedan präglades av avfolkning är det idag full aktivitet, både ovan och under mark. Orsaken är gruvan och den nya huvudnivå som LKAB invigde 2013. Den fortsatta gruvdriften är enormt viktig för både Kiruna och resten av landet.

Partnering löste knutarna i Göteborgs svåraste bygge

Samarbetet varit fantastiskt bra och vi har haft full insyn ner till minsta skruv, säger Petter Ullberg, Svenska Mässan.

Säkerhetskultur temat för Peabs arbetsmiljövecka

Under företagets årliga arbetsmiljövecka genomförs dialoger om säkerhet, arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna. 2019 har vi extra fokus på säkerhetskultur. Peabs chefer besöker under veckan cirka 500 av arbetsplatserna i Sverige, Norge och Finland för att delta i samtalen.

Reflektionsdag för säkra och hälsosamma arbetsplatser

Den 29 april genomför vi på Peab för femte året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra arbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00. Den 28 april är den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet.

Passivhus

Passivhus är välisolerade byggnader som till stor del värms upp genom den energi som redan finns i huset. Det är vi människor som vistas i husen, samt de maskiner som vi använder som alstrar energi som värmer upp huset.

Välkommen till Peabskolan i Göteborg på öppet hus

Att välja gymnasieskola är ett viktigt och inte helt lätt val. Därför bjuder vi nu in dig, dina föräldrar och dina vänner till Peabskolan på öppet hus. Träffa lärare, elever och få en guidad tur i skolans lokaler. Du behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att dyka upp.

Affärsområde Bygg

Kontaktpersoner inköpsfrågor AO Bygg

Frågor om projektet

Vi får många frågor om projektet. Här kan du se vilka frågor som ställts samt de svar vi gett. Har du ytterligare frågor, kontakta gärna oss!

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.