Sök

"" gav 1053 träffar

Ledig tjänst: Arbetsledare, Peab Byggservice AB, Stockholm/Uppsala

Peab Byggservice i Stockholm/Uppsala, är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra tjänster via våra riksavtal ökar (bland andra IKEA och Folksam). Vi söker Arbetsledare för att jobba med dessa projekt och behöver tillsätta till båda ovan näm...

Kallelse till årsstämma i Peab AB (publ)

Välkommen till Peab ABs årsstämma torsdagen den 9 maj 2019 klockan 15.00, Grevieparken, Grevie.

Peab ingår nytt ramavtal med statliga Specialfastigheter

Peab har tecknat ett rikstäckande ramavtal avseende större byggentreprenader till statliga Specialfastigheters ny-, om- och tillbyggnationer.

Peab bygger Servicebyggnad på Malmö Sjukhusområde

Peab har fått i uppdrag att uppföra en servicebyggnad på Malmö sjukhusområde. Beställare är Region Skåne och kontraktssumman uppgår till 692 MSEK.

Peab bygger hyreslägenheter i Malmö

Peab har fått uppdraget att bygga 80 hyreslägenheter på Sorgenfri i Malmö. Beställare är MKB Fastighets AB och kontraktssumman uppgår till 154 MSEK.

Peab bygger skola och multihall i Norge

Peab har fått uppdraget att bygga en ny skola och en multihall i Evenes i norra Norge. Beställare är Evenes kommun och kontraktssumman uppgår till 193 MNOK.

Peab delårsrapport januari – mars 2019

Fortsatt stabil utveckling

Peab bygger skola i Kyrkslätt i Finland

Peab har fått uppdraget att bygga en skola och ett daghem för Kyrkslätt kommun i Finland. Kontraktssumman uppgår till 11 MEUR.

Peab får nytt väguppdrag i Kalmar

Peab har fått uppdraget att ansvara för drift och underhåll av allmänna vägar i driftområde Kalmar. Beställare är Trafikverket och kontraktssumman är sammantaget 200 MSEK.

Peab bygger ut SCAs pappersbruk i Obbola

SCA investerar i en ny pappersmaskin till sitt pappersbruk i Obbola i Umeå kommun. Peab har fått uppdraget att bygga ut anläggningen för att anpassa den till den nya maskinen. Kontraktssumman uppgår till 700 MSEK.

Peab bygger lägenheter i Tönsberg i Norge

Peab har fått uppdraget att bygga 64 lägenheter i Tönsberg i sydöstra Norge. Beställare är Selvaag Bolig och kontraktssumman uppgår till 103 MNOK.

Peab anlägger ny havsbotten i Horten i Norge

Horten kommun valde Peab som entreprenör för uppdraget med att sanera och anlägga ny havsbotten i Horten hamnbassäng. Kontraktssumman är 120 MNOK.

Peab renoverar och bygger ut skola i Norge

Eikeli gymnasium i Bærum i Norge ska renoveras och utvidgas. Peab har fått uppdraget från beställaren AFK eiendom FKF och kontraktssumman uppgår till 193 MNOK.

Peab bygger Halvors länk i Göteborg

Peab ska bygga Halvors länk, en ny tvärförbindelse på 1,3 kilometer mellan väg 155 och Hisingsleden. Beställare är Trafikverket och kontraktssumman uppgår till 279 MSEK.

Peab bygger badhus i Kristianstad

Peab har fått uppdraget att bygga ett badhus på Näsby i Kristianstad. Beställare är Kristianstads kommun och kontraktssumman uppgår till 468 MSEK.

Peab bygger nya Glöstorpsskolan i Tuve

Peab har fått uppdraget att bygga en ny hög- och mellanstadieskola i Tuve på Norra Hisingen i Göteborg. Beställare är Lokalförvaltningen i Göteborgs stad och kontraktssumman uppgår till 273 MSEK.

Peab bygger ut Scandic Hotell i Luleå

Peab har fått uppdraget att bygga 112 nya hotellrum i Luleå. Beställare är Pandox och kontraktssumman uppgår till 130 MSEK.

Peab bygger nya Vikstaskolan i Kil

Peab har fått uppdraget att bygga nya Vikstaskolan i Kil. Beställare är Kils kommun och kontraktssumman uppgår till 154 MSEK.

Peab förvärvar YITs beläggnings- och ballastverksamhet i Norden

Peab förvärvar YITs beläggnings- och ballastverksamhet i Norden. Förvärvet innebär att Peab utökar sin närvaro i Sverige, Norge och Finland samt etablerar sig inom beläggning i Danmark. Peab får en unik och marknadsledande position inom denna verk...

Peabs årsstämma 2019

Vid torsdagens årsstämma beslutade Peabs aktieägare om utdelning, val av och arvode till styrelse och revisor samt val av valberedning. Stämman bemyndigade också styrelsen att besluta om nyemission och om överlåtelse av egna aktier. Ersättningspol...

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.