Sök

"" gav 1002 träffar

Förändrat ägande i Tornet Bostadsproduktion

Ägandet i Tornet har förändrats efter att Folksam, Peab och Balder förvärvat Riksbyggens aktier i bolaget. Sedan tidigare ägde Peab och Balder 31 procent och Folksam 19 procent. De kvarstående parterna har nu förvärvat Riksbyggens 19 procentiga äg...

Peab bygger museum för Hurtigruten i Nordnorge

Peab har fått uppdraget att bygga ett nytt museum för Hurtigruten på Stokmarknes i Nordnorge. Beställare är Vernebygg AS och kontraktssumman uppgår till 127 MNOK.

Peab bygger Flygplatsvägen i Sälen

Peab har fått uppdraget att göra en ny sträckning av väg 1053, Flygplatsvägen, utanför Rörbäcksnäs i Malugn-Sälens kommun. Beställare är Trafikverket och kontraktssumman uppgår till 117 MSEK.

Peab bygger hyresrätter i Västerås

Peab har fått uppdraget att bygga 81 hyreslägenheter med tillhörande garage i Västerås. Beställare är Tornet Bostadsproduktion AB och kontraktssumman uppgår till 106 MSEK.

Peab bygger hyreslägenheter i Helsingborg

Peab har fått uppdraget att bygga 108 hyreslägenheter i Helsingborg. Beställare är Tornet Bostad Drottninghög AB och kontraktssumman uppgår till 133 MSEK.

Peab renoverar grundskola i Helsingfors

Peab har fått uppdraget att renovera Aleksis Kivi grundskola på Borgågatan i Helsingfors. Beställare är Helsingfors Stad och kontraktssumman uppgår till 22 MEUR.

Peab bygger 31 lägenheter i Norge

Peab har fått uppdraget att bygga 31 lägenheter i Ålesund i nordvästra Norge. Beställare är Mostein Boligutvikling och kontraktssumman uppgår till 109 MNOK.

Peab bygger bostäder och galleria i Falkenberg

Peab har fått uppdraget att bygga 122 hyresrätter samt 1 400 kvm butiksyta vid kvarteret hjulet i Falkenberg. Beställaren är Kvarteret Hjulet Fastighets AB och kontraktssumman är 255 MSEK.

Peab bygger vårdcentral i Nordnorge

Peab har fått uppdraget att bygga en vårdcentral i Hamnvik i Nordnorge. Beställare är Ibestad kommun och kontraktssumman uppgår till 122 MNOK.

Ledig tjänst: 1,5 lärartjänst, Peabskolan AB, Solna

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 400 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever. Pea...

Hög orderingång och förbättrat rörelseresultat

April – juni 2018 Nettoomsättning 13 453 Mkr (12 791) Rörelseresultat 677 Mkr (631) Rörelsemarginal 5,0 procent (4,9) Resultat före skatt 673 Mkr (617) Resultat per aktie 1,94 kr (1,78) Orderingång 16 257 Mkr (12 880) Kassaflöde före finans...

Förändringar i Peabs koncernledning

Lotta Brändström tillträder tjänsten som chef för Affärsområde Anläggning på Peab den 1 januari 2019.

Peab bygger Bergsåker triangelspår

Peab har fått uppdraget att bygga en ny järnvägsanslutning väster om Sundsvall. Det är ett så kallat triangelspår som kopplar ihop Ådalsbanan med Mittbanan. Beställare är Trafikverket och kontraktssumman uppgår till 178 MSEK.

Peab bygger 251 nya hotellrum i anslutning till Quality Hotel Friends

Peab har fått uppdraget att bygga 251 nya hotellrum i tre våningar i direkt anslutning till Quality Hotel Friends i Solna. Beställare är Strawberry Properties och kontraktssumman uppgår till 350 MSEK.

Peab bygger kontor i Helsingborg

Peab har fått uppdraget att bygga ett kontor och ett parkeringshus på området Drottninghög i Helsingborg. Beställare är Stenströms och Helsingborgshem AB och kontraktssumman uppgår till 213 MSEK.

Peab bygger om och bygger till skola i Kristianstad

Peab har fått uppdraget att bygga om och bygga till Helgedalsskolan i Kristianstad. Beställare är Kristianstad Kommun AB och kontraktssumman uppgår till 133 MSEK.

Peab bygger 65 lägenheter i Norge

Peab har fått uppdraget att bygga 65 lägenheter i Ålesund i nordvästra Norge. Beställare är Fri Sikt Dalsberga AS och kontraktssumman uppgår till 201 MNOK.

Peab renoverar bostäder i Helsingborg

Peab har fått uppdraget att renovera 391 lägenheter i Ättekulla, Helsingborg. Beställare är HSB Brf Ättekulla och kontraktssumman uppgår till 157 MSEK.

Peab bygger hyresrätter i Östersund

Peab har fått uppdraget att bygga 115 hyreslägenheter i Östersund. Beställare är Östersundshem och kontraktssumman uppgår till 145 MSEK.

Hög orderingång med ökad diversifiering

Januari – mars 2018 Nettoomsättning 11 490 Mkr (11 105) Rörelseresultat 290 Mkr (320) Rörelsemarginal 2,5 procent (2,9) Resultat före skatt 256 Mkr (311) Resultat per aktie 0,74 kr (0,94) Orderingång 12 906 Mkr (12 429) Orderingången inklud...

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.