Sök

"" gav 1146 träffar

Kallelse till årsstämma i Peab AB (publ)

Välkommen till Peab ABs årsstämma onsdagen den 6 maj 2020 klockan 15.00, Grevieparken, Grevie.

Peab drar tillbaka förslaget om ordinarie utdelning i sin helhet

Peabs styrelse har idag beslutat att dra tillbaka förslaget till årsstämman om ordinarie utdelning på 4,20 kronor per aktie i sin helhet.

Peab bygger nytt färjeläge i Karlshamn

Peab ska i samverkan med Karlshamns Hamn anlägga ett nytt färjeläge på östra sidan av befintlig kaj vid Stillerydshamnen i Karlshamn. Beställare är Karlshamns Hamn AB och kontraktssumman uppgår till 156 MSEK.

Peab renoverar hyresbostäder i Helsingfors

Peab har fått uppdraget att genomföra ett omfattande renoveringsprojekt gällande hyresbostäder för Helsingin kaupungin asunnot Oy (HEKA) på Rusthållare vägen 10 i Puotila i Helsingfors. Kontraktssumman uppgår till 18 MEUR.

Peab bygger vårdbyggnad i Ängelholm

Peab har fått uppdraget att bygga en ny vårdbyggnad på sjukhusområdet i Ängelholm. Beställare är Hälsostaden Ängelholm AB och kontraktssumman uppgår till 176 MSEK.

Delårsrapport Peab: Stabilt kvartal men ökad osäkerhet

Peabs delårsrapport januari – mars 2020

Peab bygger Centrumhuset i Norrahammar

Peab har fått uppdraget att bygga Centrumhuset i det nya kvarteret centralt i Norrahammar. Beställare för projektet är Junehem AB och kontraktssumman uppgår till 100 MSEK.

Peab bygger lägenheter i Sandefjord

Peab har fått uppdraget att bygga 44 lägenheter i Sandefjord söder om Oslo. Beställare är Conceptor Bolig och kontraktssumman uppgår till 105 MNOK.

Peab bygger bostäder i Esbo

Peab har fått uppdraget att bygga 137 bostäder på Uuno Kailas väg 4 i Esbo för Kojamokoncernen. Kontraktssumman uppgår till 15 MEUR.

Peabs års- och hållbarhetsredovisning tillgänglig på Peabs hemsida

Från och med idag, tisdagen den 7 april 2020, finns Peabs års- och hållbarhetsredovisning för 2019 tillgänglig på Peabs hemsidor. Den svenska versionen finns på www.peab.se och den engelska på www.peab.com Fö...

Peab bygger toppmodernt badhus i Kiruna

Peab har fått uppdraget att bygga ett nytt badhus i Nya Kiruna Centrum. Beställare är Kiruna Kommun genom WEGroup EPCM Projekt och kontraktssumman uppgår till 290 MSEK.

Peab bygger Sundsvalls nya logistikpark

Peab har fått uppdraget att bygga Sundsvalls nya logistikpark i anslutning till Tunadalshamnen. Beställare är Sundsvall Logistikpark AB och kontraktssumman uppgår till 734 MSEK.

Peab bygger hyresrätter på Hisingen

Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion AB och kontraktssumman uppgår till 402 MSEK.

Peab bygger omsorgsboenden i Borlänge

Peab har fått i uppdrag att bygga trygghetsboende, särskilt omsorgsboende, dagverksamhet, hemtjänst samt förskola i Borlänge. Beställare är Magnolia Bostad och kontraktssumman uppgår till 208 miljoner kronor.

Peab skjuter upp utdelning av fastighetsbolag samt utvärderar förslaget till kontantutdelning

Peabs styrelse har idag beslutat att senarelägga extra utdelningen av samtliga aktier i det nybildade fastighetsbolag, som innehåller Peabs helägda färdigställda kommersiella fastigheter och förslaget om extra utdelning kommer därför inte att före...

Peab har utsett styrelse och ledning för det nya fastighetsbolaget Annehem Fastigheter

Peab har bildat ett nytt fastighetsbolag med dess helägda färdigställda kommersiella fastigheter för att, som tidigare meddelats, dela ut det till aktieägarna. Den osäkerhet som råder i omvärlden gör dock att tidpunkten för utdelning och notering...

Peab ändrar redovisningsprinciper avseende projekt med svenska bostadsrättsföreningar

Som tidigare meddelats har Peab erhållit brev och avstämningsskrivelser från Finansinspektionen avseende frågan huruvida svenska bostadsrättsprojekt ska konsolideras i Peabs koncernredovisning. Den 28 januari 2020 erhöll Peab ytterligare en skrive...

Peabs förvärv av YIT:s beläggnings- och ballastverksamhet i Norden godkänns av EU-kommissionen

Peab har erhållit godkännande av EU-kommissionen (fas 1) för att slutföra förvärvet av YIT:s beläggnings- och ballastverksamheter i Finland, Norge, Danmark och Sverige. Förvärvet slutförs den 1 april 2020 och verksamheten kommer att konsolideras i...

Peab bygger koldioxidneutral fabrik åt Komatsu Forest i Umeå

Peab har fått uppdraget att bygga en ny fabrik, med tillhörande kontorsbyggnad, för tillverkning av nästa generations skogsmaskiner. Beställare är Komatsu Forest AB och kontraktssumman uppgår till 650 MSEK.

Peab bygger studentlägenheter i Björkhagen

Peab har fått uppdraget att bygga 166 energieffektiva studentlägenheter i Björkhagen, söder om Stockholm. Beställare är Stiftelsen Stockholms studentbostäder, SSSB, och kontraktssumman uppgår till 152 MSEK.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.