Bostäder

Peab är en av Sveriges största bostadsbyggare. Med bra material, beprövade metoder och stor kvalitetskänsla strävar vi efter att bygga bostäder som gör ditt blivande hem tekniskt och funktionellt hållbart över tiden.

Vi bygger också hållbart för din ekonomi och livssituation. Hos oss köper du din bostad till fastpris och slipper därmed budgivningsprocessen. Du kan även bo var du vill, då vi bygger bostäder över hela landet.

Kv Sirenen, Västerås

Peab har byggt 70 bostadsrätter på Öster Mälarstrand med tillhörande källare och garage, fördelat på 3 huskroppar och 4 trappuppgångar. Huskropparna varierar i våningshöjd mellan 4, 5 och 8 våningar. Mellan huskropparna finns en gemensam innergård anlagd för att passa alla åldrar.

Kv Skoltomten, Västerås

Stadsdelen Öster Mälarstrand är ett av Västerås stora utvecklingsområden som har vuxit fram under de senaste 20 åren och är idag ett levande bostadsområde på en av Västerås mest attraktiva platser.

Illustration: TOL Arkitekter

Kv Förseglet, Västerås

Peab bygger 183 hyreslägenheter fördelade över sex huskroppar samt ett parkeringsgarage i två plan på Öster Mälarstrand i Västerås.

Illustration: Centrumbostäder

Peab bygger nya hyresrätter i Skara

Nu startar Peab bygget av Kvarteret Stinsen som riktar sig till hyresgäster som är 65+ i ett centralt tillväxtområde i Skara. Det blir lägenheter med stort fokus på miljö och hållbarhet där Peab tillsammans med beställaren Centrumbostäder vill bidra till en mer hållbar morgondag.

Foto: Örebro Kommun

Mejeriområdet, Örebro

Mellan hösten 2016 och fram till 2020 uppförde Peab Mejeriområdet i Örebro. Området består av 530 hyreslägenheter och 13 radhus.

Brf Skogsviolen, Södertälje

Nybyggnation av flerbostadshus i Södertälje, söder om Stockholm, med 79 lägenheter fördelat på fem trapphus. Projektet startade under vintern 2019/2020 och inflyttning kommer att ske under hösten och vintern 2021/2022.

Illustration: Okidoki

Notuddsparken, Västerås

På Kv. Notuddsparken i Västerås bygger Peab bostadsrätter fördelat på två huskroppar där husets stomme och fasader består av trä. Det är det första trähusprojektet för Peab i Västerås. Området ligger på Öster Mälarstrand bara ett stenkast från Mälaren.

Stenen, Örebro

Projektet är ett åttavåningshus inklusive källarplan som omfattar 41 studentlägenheter fördelat på 7 st 4 rok samt 34 st 2 rok intill korsningen Skolgatan/Södra Greve Rosengatan i Örebro. Fastigheten kommer även omfattas av en lokalyta samt cykelförråd.

Piloten 10, nya lägenheter i centrala Örebro

På Ladugårdsängen i centrala Örebro bygger Peab 187 lägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök. Lägenheterna blir moderna med genomtänkta planlösningar, smakfulla ytskikt och god standard.

Illustration: Enter Arkitektur

Yteffektiva hyresrätter i Norrköping

Kvarteret Balkongen omfattar nyproduktion av 121 hyreslägenheter uppdelat på sex byggnader med loftgångar. Bostäderna består av mindre och yteffektiva ettor, tvåor och treor från 35 till 79 kvadratmeter.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.