Kalkylingenjör

Sökes till Uppsala

Nu söker vi en affärsmässig och engagerad kalkylingenjör som vill vara med och bidra till våra byggprojekt i Uppsala. Region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Som kalkylingenjör på Peab kommer du att arbeta med anbudskalkyler och produktionskalkyler i flera projekt samtidigt, vilket innebär att du har kontakt med många olika samarbetspartners och kollegor. I rollen kommer du att självständigt arbeta med anbudsunderlag och förfrågningsunderlag till färdigt anbud samt samarbeta med såväl arbetschefer som projektchefer och ett stort nätverk av kalkylingenjörer. Du kommer också att utgöra ett stöd för arbetsplatsen under projektets gång. Vi har stort fokus på att utveckla oss i kalkyl och produktionsmetoder med hjälp av visualiseringsmodeller nära våra kunder.

Om dig

Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet i byggbranschen och därmed har god inblick i byggprocessen. Du har några års erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete inom byggbranschen. Du har mycket goda datakunskaper och är van att arbeta i olika system samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Rollen som kalkylingenjör kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad i ditt arbete samt har en förmåga att skapa goda kundkontakter. Vidare är du en ansvarsfull person som är engagerad och gärna vill utvecklas inom ditt område. Det är viktigt att du har ett högt kvalitetstänk och strävar efter att leverera i alla led. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Tommy Berggren, arbetschef på 073-337 38 28 alternativt Malin Sundvall, HR på malin.sundvall@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-10-09

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: