Platschef

Sökes till Avesta

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Arbetsledare hos Peab Asfalt i Avesta.

Om tjänsten                                 

Som Platschef kommer du att bistå arbetschefen med dennes arbetsuppgifter. I uppgifterna ingår att:

 • Leda, planera och styra den dagliga produktionen, kvalité och leverans inom tilldelat ansvarsområde (ansvarsområde kan variera i komplexitet och/eller kostnadsvolym)
 • Ansvara för resursplanering, produktivitet, kostnadsoptimering
 • Följa fastställda ramar avseende ekonomi och leveranstid
 • Ha befogenhet att lämna anbud/offert samt teckna order enligt gällande attestordning
 • Kontrollera/bevaka kreditvärdighet för nya/befintliga kunder
 • Ansvara för upprättande och genomförande av trafikanordningsplaner (avser beläggning)
 • Följa fastställt regelverk för miljö och ansvarar för arbetsmiljö enligt skriftlig delegation
 • Upprätta avvikelse/reklamationsrapporter och fattar beslut om åtgärder
 • Följa myndigheters ålägganden och krav
 • Har ett operativt personalansvar samt delaktighet i rekrytering av nyanställda
 • Verka i enlighet med företagets policyer och bidrar till god intern samverkan

Rollen som platschef erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Avesta med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du har erfarenhet inom asfalt och anläggning så är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att leda andra.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt samtidigt som du har en förmåga att skapa förtroendegivande relationer med medarbetare och kunder. Som person trivs du med att vara den som har håller ihop människor och arbetsuppgifter, du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har en förmåga att prioritera.

Det är ett krav att du har B-körkort.

Ansökan

Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Stenlund på mejl johan.stenlund2@peabasfalt.se

Denna rekrytering sker helt genom Peab Asfalts försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-10-31

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: