Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Stockholm

Vi på Peab Anläggning söker nu en initiativtagande och samarbetsvillig anläggningsarbetare som vill vara med och bidra till våra anläggningsprojekt i Stockholm. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

 

Om tjänsten
Beroende på anläggningsprojekt kan du ha olika typer av arbetsuppgifter. Vi håller bland annat på med grundläggning av byggnader, rörläggning, schakt- och fyllningsarbeten, ytskiktsarbeten med kantsten, plattläggning och grönytor. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. 

Kompetenser och personliga egenskaper

Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Önskan om ordning och reda på arbetsplatsen ska vara en självklarhet så väl som att vi alla bidrar till ett gott och inkluderande arbetsklimat. 

Vi söker dig som har yrkesbevis och erfarenhet som anläggningsarbetare på anläggningsprojekt. Körkort B är ett krav. 

Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdatum. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till arbetschef Tobias Stenquist på 073 337 26 98 eller biträdande arbetschef Carl Michael Wetterqvist på 072 533 56 39. 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-10-19

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: