Träarbetare Byggservice

Sökes till Stockholm

Vi behöver nu förstärka vår byggserviceverksamhet i Stockholm med duktiga, engagerade och erfarna medarbetare.

 

Yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - som person är du samarbetsvillig, ansvarfull och fungerar väl med både kollegor och kunder.

Vidare besitter du en god planeringsförmåga då du själv tar emot och hanterar dina ordrar och bokar in möten med kunder.

Du har en Ipad som arbetsverktyg och en företagsbil som tar dig mellan dina projekt.

Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Att arbeta som träarbetare på Peab Byggservice AB är ett omväxlande arbete, arbetsuppgifterna varierar från de minsta uppdragen till mindre projekt.

 

Övrigt
Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som stöttar och hjälper varandra.
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

Kontaktpersoner:

Platschefer Jakob Hedvall, 0733-84 79 90 och Oscar Skjutare, 0730-42 13 88

HR Fredrik Wargclou, 0725-33 79 00

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-10-21

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: